kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

10 TL için öldürüldü!

AA
Giriş Saati : 18.03.2009 14:17
Güncelleme : 18.03.2009 20:20
Yeni Haber
Adana'da bir ay önce askerden gelen taksi şoförü Celal Yıldırım (22), cebindeki 10 TL'si gasp edildikten sonra boğazı kesilerek öldürüldü...
Adana'da iki kişi tarafından gasbedildikten sonra boğazı kesilerek öldürülen taksi şoförünün yaklaşık 7 ay önce Şırnak'ta vatani görevini yaparken mayın patlaması sonucu kolundan yaralandığı, bir ay önce de terhis olduğu öğrenildi.

Şırnak'ta vatani görevini tamamladıktan sonra Adana'da 01 T 2936 plakalı takside şoför olarak çalışan Celal Yıldırım'ın (22), merkez Yüreğir ilçesi Özgür Mahallesi 2399 Sokak'ta gasbedilip, öldürülmesi olayıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Asayiş Ekipler Amirliği ekiplerince olay yerinden kaçarken yakalanan Hayrettin F'nin ifadeleri doğrultusunda, kendisine yardımcı olan amcasının oğlu Ahmet F. de sabaha karşı evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Daha önce de gasp suçundan sabıkası bulunan ve üzerindeki kanlı giysilerle gözaltına alınan zanlı Hayrettin F'nin, içtiği uyuşturucu hapın da etkisiyle soğukkanlı olduğu, cinayetle ilgili ''oldu bir kere, ne yapalım'' şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Yıldırım'ın cebinden alınan 10 TL de kanlı şekilde Hayrettin F'nin üzerinde bulundu.

TERÖRİSTLERE DEĞİL, GASPÇILARA YENİLDİ

Gözyaşlarını tutamayan gencin annesi Güngör Yıldırım, oğlunun bir ay önce askerden geldiğini, Şırnak'da jandarma komando olarak görev yaptığını vurguladı.

Oğlunun Güneydoğu'da terör örgütüne yönelik operasyonlarda görev aldığını ifade eden Yıldırım, ''Kahramanca çarpıştı, yaralandı. Dağdakiler öldüremedi, oğlum şehirdeki çakallara yem oldu. Yavrumun yolunu gözlüyordum. 15 ay hasretle bekledim. Yavruma doyamadım'' dedi.
Yıldırım, oğlunun yaklaşık 7 ay önce mayın patlaması sonucu yaralandığını, 45 günlük izin sonrası yeniden görev yerine döndüğünü vurguladı.

Celal Yıldırım'ın yakınları, gaspçıları lanetlerken, ''Celal'in esas katili, bu gaspçıların önünü açanlardır. Geçen yıl aynı şekilde bir taksiciye saldırıp gasbetmeye çalışmış. Ancak, taksici şikayetinden vazgeçince, caniler serbest kaldı. Celal'in ölümünden bu zanlıdan şikayetçi olmayanlar da sorumludur'' diye tepki gösterdi.

Genç taksicinin cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak merkez Seyhan ilçesine bağlı Gerdan köyünde toprağa verildi.