kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Yalnız kadınların kabusu yakalandı

Giriş Saati : 18.03.2009 16:55
Güncelleme : 18.03.2009 20:20
Yeni Haber
Ankara'da yanlız kadınların evine girerek bağlayıp gasp ve taciz eden Cengiz G. isimli sabıkalı zanlı yakalandı. ..
Soruşturmayı yürüten polisler zanlıyı yakalamak için robot resimle 3 bin kişiyle görüştü.

Etimesgut çevresinde 3 aydır çeşitli olaylara karıştığı belirlenen Cengiz G.'nin, evde yalnız olduğunu belirlediği kadınların ellerini ayaklarını bağlayıp, ağızlarını kapatıp, gasp ettiği, aynı zamanda kadınlara tacizde bulunduğu iddia ediliyordu.

Mağdurların polislere verdiği ifadelerle çerçevesinde robot resmini çizen zanlıyı aramak için polis ekipleri, Etimesgut ve çevresinde bulunan tüm kahvehane ve çayevlerini dolaşarak 3 binin üzerinde kişiyi sorguladı. Gerçekleştirdiği olaylar sırasında kahverengi mont ve ayakkabı giydiğini belirlenen Cengiz G.'yi polis Etimesgut'taki bir kahvehanede buldu.

Emniyet yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Cengiz G.'nin Etimesgut'ta PTT soygunu gerçekleştirdiği, evde yalnız olduğunu tespit ettiği kadınların paralarını ve değerli eşyalarını alarak kadınlara tacizde bulunduğu, sigara dağıtım aracını soyduğu, PTT soygununda kullandığı aracı gasp ettiği tespit edildi. Cengiz G.'nin ayrıca 1985 yılında karıştığı gasp olayından dolayı 8 yıl cezaevinde yattığı anlaşıldı.

Cengiz G.'nin emniyetteki ifadesinde suçunu kabul ederken, 25 bin TL'ye yakın kredi kartı borcu olduğu, bu yüzden bu olayları gerçekleştirdiğini söylediği belirtildi. Evli ve bir çocuk sahibi olduğu öğrenilen Cengiz G.'nin önceleri büfecilik yaptığı daha sonra şahsi aracıyla seyyar satıcılık yapmaya başladığı öğrenildi. PTT soygununda üzerinde bulunan silahı ise polis ekipleri Cengiz G.'nin evinin bodrumunda buldu. Polis sorgusunun ardından Adli Tıp'da sağlık kontrolünden geçirilen Cengiz G., Ankara Adliyesi'ne sevk edildi.

(ANKA)