kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Mart 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Akarcalı: Çankaya Belediyesi bir çetenin elinde

AA
Giriş Saati : 12.03.2009 17:42
Yeni Haber
AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Bülent Akarcalı, bir televizyon kanalında yayınlanan ve Muzaffer Eryılmaz'a ait olduğu iddia edilen ses kaydıyla ilgili açıklamalarda bulundu...
AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Bülent Akarcalı, bir televizyon kanalında yayınlanan ve Muzaffer Eryılmaz'a ait olduğu iddia edilen ses kaydıyla ilgili, ''Eryılmaz'ın son beyanları, Çankaya Belediyesi'nin bu yapısıyla antidemokratik, zorba, halkı kandıran, yalan söyleyen, millete hizmet götürmek yerine onun parasına ve malına el uzatan bir çetenin elinde olduğunu açık seçik ortaya koymaktadır'' dedi.

Akarcalı, AK Parti Ankara İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Eryılmaz'ın personeliyle ilgili beyanlarını üzüntüyle dinlediklerini belirterek, bu beyanların ''Çankaya'nın, CHP'nin kalesi değil, gettosudur'' şeklindeki teşhislerini doğruladığını savundu.

''Çankaya Belediyesi'ne hakim cuntanın hatta çetenin, CHP adına her türlü rezilliği yapabilmekte olduğunu'' öne süren Akarcalı, Eryılmaz'ın açıklamalarının, CHP yöneticilerinin bu duruma göz yumduğunun kanıtı olduğunu iddia etti.

Bülent Akarcalı, ''Eryılmaz'ın son beyanları, Çankaya Belediyesi'nin bu yapısıyla antidemokratik, zorba, halkı kandıran, yalan söyleyen, millete hizmet götürmek yerine onun parasına ve malına el uzatan bir çetenin elinde olduğunu açık seçik ortaya koymaktadır'' diye konuştu.