kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ataşehir'de korkunç cinayet

AA
Giriş Saati : 09.03.2009 14:48
Güncelleme : 09.03.2009 19:31
Yeni Haber
İstanbul Ataşehir'de, kayıp olan 26 yaşındaki Ercan D'nin ağabeyi Ufuk D tarafından öldürülüp sobada yaktığı iddia ediliyor. ..
Ataşehir'de kardeşini öldürerek cesedini sobada yaktığı öne sürülen bir kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Yeni Çamlıca Mahallesi Kıbrıs Caddesi Divan Sokak'taki bir evde oturan Şenay D, boşanma davası açtığı ve evden uzaklaştırılması yönünde mahkeme kararı bulunan eşi Ufuk D'nin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olan dün evine gelerek kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla Ataşehir Polis Merkezi'ne ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen polis ekiplerine Şenay D. ile çocukları ve yakınları, şikayetçi oldukları Ufuk D'nin kardeşi Ercan D'nin (26) Kurban Bayramı'ndan beri kayıp olduğunu ve ağabeyi tarafından öldürülmüş olabileceğini bildirdi.

Ufuk D'nin o dönemde ailesiyle birlikte aynı apartmanda oturduğunu belirleyen polis, evin çeşitli bölümlerinde arama yaptı. Yapılan arama sonucu, apartmanın çatısında çuval içerisinde yanmış ceset parçaları bulundu.

Ceset parçaları, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Bunun üzerine Ufuk D. gözaltına alındı. Şenay D. ile bazı aile üyeleri de bilgilerine başvurulmak üzere İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine getirildi.

Başka bir kadınla yaşadığı bildirilen Ufuk D'nin çocuklarının, ''babalarının amcalarını keserek öldürdüğü ve sobada yaktığı görüntüleri cep telefonundan kendilerine gösterdiğini'' iddia ettikleri öğrenildi.