kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Füsun ve Ajda'nın sevgilisi..

Füsun Önal Star TV'deki Keyfi Sibel'de Ajda'nın o zamanki sevgilisi Cömert Baykent'le nasıl çıktığını anlatmış..
"İnanılmaz yakışıklı bir adamdı.. Beni dansa kaldırdı. Kulağıma İngilizce şarkılar söylüyordu. Sonra 'Çıkalım mı' dedi. İşte orada en büyük hatayı yaptım. 'Çıkalım' dedim. Yürüdük gittik. Ajda'ya çok ayıp oldu tabii" demiş..
Asıl ayıbı kime yaptığını söylemeden..
O gece, Boğaz kenarındaki Lalezar adlı Egemen Bostancı kulübüne Füsun, benimle gelmişti. "Şuşu" derdim ona.. Hoşlandığımı belli ederdim, ama yüz vermezdi. O sabah aradı.. "Lalezar'a götürsene beni" dedi.. "Çocukları dinlemek istiyorum.."
Çocuklar, Modern Folk Üçlüsü.. Ben de menecerleriyim. Kulüpte de Ajda da söylüyor..
Bizimkilerin şovu başladı. Şuşu ile oturuyoruz.. Cömert masamıza geldi.. Tanışırız.. Füsun'un kulağına bir şey fısıldadı.. Füsun "Önemli bir derdi varmış, benimle konuşmak istiyor, izin verir misin" dedi.. "Tabii" dedim.. Bahçenin en ötesindeki masaya gittiler.. Uzun uzun konuştular.. Bizimkilerin şovu bitti. Ajda'nınki başladı.. Hala konuşuyorlar.. Ajda bitirirken, Füsun döndü.. Ardından Durul Gence dans müziğine başladı ki, Cömert gene geldi masamıza.. Bu defa benden izin istedi, o ünlü kibarlığıyla.. "Füsun'la dans edebilir miyim?.."
"Rica ederim" dedim.. Dansa kalktılar.. Az sonra pistin etrafı paparazzi doldu. Çünkü, Cömert'le Füsun tek vücut gibi dans ediyorlar, kendilerinden geçmiş..
Füsun mutlu.. Kıyamet kopacak biliyor.. Bir de Ajda'yı Cömert'in yarattığına inanıyor.. Şimdi Cömert'i koparırsa, yeni Ajda olabilir..
Birden arkamda bir hıçkırık sesi duydum.. Döndüm Ajda.. "Şu küçük şıllığın bana yaptığına bak Hıncal" dedi..
Az sonra Cömert'le Füsun'u sarmaş dolaş kulübün çıkış merdivenlerinde gördük.. Gene flaşlar patlıyor..
Ajda yanıma geldi.. Gerçekten çok fena durumda.. "Hıncal beni eve bırakır mısın" dedi..
"Bak Sevgili Ajda" dedim.. "Etraf paparazzi dolu.. Hepsi Füsun'la Cömert'i çektiler. Şimdi bir de seninle, beni çekerlerse, yarın başta Saklambaç (O zamanın en çok satan magazin gazetesi) pek çok yere kapak oluruz. 'Füsun'la Ajda eş değiştirdi' diye.. Ben böyle şeylerden hoşlanmam. Burada seni severek evine bırakacak pek çok dostun olmalı!.."
Ben o zaman Cumhuriyet spor okurları dışında kimsenin tanımadığı, sapı silik bir Ankaralı gazeteciyim. Ne işim var, böyle bir skandalın içinde.. Tam da tahmin ettiğim oldu. Saklambaç kapağında kocaman kocaman resimler ve başlıklarla yayınlandı..
"Kimle geldiği öğrenilmeyen Füsun Önal, Lalezar'dan Ajda'nın sevgilisiyle çıktı" diye..
Habere göre, Ajda yalnız çıkmış kulüpten, sonra..
Ajda "Hayır" dediğim için kırıldı bana, aylarca selam vermedi. Ben de Füsun'u aramadım aylarca..
Cömert mi?.. Her zamanki gibi, ertesi gün Ajda'ya döndü!..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın