kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Küpelere düşkünlüğü ile tanınan Cem Yılmaz, 'Lokal Anestezi'ye kulağında iki küpeyle katıldı.

'Lokal Anestezi'ye katıldı esprileriyle uyuşturdu!

ÖNER ÖNGÜN
03.03.2009
"Türkiye'nin televizyonda yayınlanmayan tek talk-show'u" iddiası ile Babylon'da düzenlenen 'Lokal Anestezi' programına Cem Yılmaz konuk oldu. Yılmaz, gecede iç çamaşırını bile gösterdi!..
İlk kez Ankara'da 2006 yılında yapılan 'Lokal Anestezi' adlı programın önceki akşamki konuğu ünlü komedyen Cem Yılmaz'dı. Babylon'un ev sahipliğini yaptığı ve Erim Özşen'in hazırladığı programa katılan Yılmaz, esprileriyle izleyenleri kahkahalara boğdu.

CEM YILMAZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Mikrofonumu kısmayın
'Türkiye'nin televizyonda yayınlanmayan ilk ve tek talk show'u' olarak lanse edilen programa katılanlar, Cem Yılmaz ile karşılıklı sohbet etme imkanını yakaladı. Yılmaz'ın ücret almadan konuk olduğu programın biletleri 10 TL'den satıldı. Seyirciler sohbet süresince ünlü komedyene yaklaşık 20 soru sordu. Yılmaz bir ara seyircilerden izin alarak sigara da içti. Sohbette önce su içen Yılmaz daha sonra şarap istedi. Cem Yılmaz'ın "Benim de İbrahim Tatlıses'teki gibi şimdi mikrofonum kısılmasın" sözleri ise geceye katılanları kahkahaya boğdu.

Eşek gibi çalışıyorum!
Cem Yılmaz, bir kadın seyircinin "Her şeyiniz gerçekten siyah mı? İç çamaşırınız da mı siyah?" diye sorması üzerine; iç çamaşırının siyah olduğunu söyleyerek, pantolonundan iç çamaşırının bir kısmını gösterdi. İzleyicinin "Göremedik daha da indir" demesi üzerine Yılmaz "Yok o kadar da değil" cevabını verdi. Son günlerde ülkemizi de etkileyen ekonomik krizin kendisini etkilemediğini belirten Yılmaz, "Eşek gibi çalışıyorum, para biriktiriyorum. Üzerimde giydiğim kıyafetler 400 TL" dedi. Gecede ünlü komedyene 'Altın Çekirdek' ödülü verildi.
Haberin fotoğrafları