kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Konya ve Kocaeli'de uyuşturucu operasyonu

Giriş Saati : 28.02.2009 14:23
Güncelleme : 28.02.2009 17:43
Yeni Haber
Konya ve Kocaeli'de düzenlenen operasyonlarda 8,5 kilogram esrar ile 2 kilogram eroin ele geçirildi...
Hatay'dan Konya'ya gelen otomobilde yapılan aramada polis köpeği 'Nam' tarafından aracın koltuğunun arasına zulalanmış şekilde 8,5 kilogram esrar bulundu.

Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Hatay'dan Konya'ya bir otomobille esrar geleceği bilgisine ulaştı. Harekete geçen narkotik polisi, otomobille Konya'ya giren Ahmet S.'yi (43) gözaltına aldı. Gözaltına alınan Ahmet S., üzerinde ve otomobilde bir şey olmadığını söylemesi üzerine polis köpeği "Nam" devreye sokuldu. Nam, kısa sürede otomobilin koltuklarının arasına poşetlerle gizlenmiş 8,5 kilo esrarı buldu. Poliste ifadesi alınan şüpheli Ahmet S., Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

KOCAELİ'DE EROİN OPERASYONU

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda 2 kilogram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

İran'dan Kocaeli'ye eroin getirileceği ihbarını alan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki kişiyi takibe aldı. Gebze ilçesinde durdurulan otobüste bulunan C.U. (40) ve bayan K.U. (24) indirilerek üzerlerinde arama yapıldı. K.U.'nun bacağına ve göbeğine bağlı iki paket eroin gele geçirildi. Olayda 2 kilogram eroin ele geçirilirken C.U., kardeşi E.U. ve akrabası K.U. gözaltına alındı. Olayla ilgili bir kişinin de arandığı bildirilirken, eroinin Kocaeli'deki kullanıcılara dağıtılmak üzere getirildiği öğrenildi.

(AJANSLAR)