kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Şubat 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bağış: Türkiye'nin en Atatürkçü partisi AK Parti'dir

AA
Giriş Saati : 23.02.2009 14:22
Güncelleme : 23.02.2009 17:38
Yeni Haber
Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, ''Türkiye'nin en Atatürkçü partisi AK Parti'dir'' dedi.

Bakan Bağış, AK Parti Çeşme İlçe Başkanlığını ziyaret etti, ardından AK Parti Çeşme Belediye Başkan Adayı Mustafa Cenger'in seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta konuşma yapan Bağış, Çeşme'nin Türkiye'nin göz bebeği, incisi olduğunu, ilçenin artık AK belediyecilikten nasibini alma vaktinin geldiğini söyledi.

Çeşme'nin hak ettiği hizmeti alamadığını, Ankara'nın ne kadar adil ve eşit muamele yaparsa yapsın, ilçede uyum halinde çalışma arzu eden bir belediyeyle karşılaşamadıklarını belirten Bağış, şöyle konuştu:

''30 Marttan itibaren Çeşme'nin sorunlarını çözeceğiz. Türkiye'nin turizmde en önde gelen ili Antalya. Utanarak söylüyorum ana muhalefet liderinin memleketidir, ama 'Ne yaptın?' deyince engellediği yatırımları sayar, yaptığı bir şey yoktur. Antalya 5 yıldır AK Parti belediyeciliği gördü ve ihya oldu. Antalya'ya gelen turist sayısı, AK Parti iktidarı öncesinde Türkiye'ye gelen turist sayısından artık daha fazla. Antalya'nın nasıl arıtma sorununu, çöp, altyapı sorununu çözdüysek, turizmin önünü açtıysak, inşallah Çeşme'de de aynı çözümleri uygulayacağız. Çeşme turizmden hak ettiği payı alacak ve bu pay Çeşmeli'nin sofrasına ekmek olarak, istihdam olarak dönecek. Belediyeye gelir olarak kalacak.''

''TÜRKİYE HAK ETTİĞİ İTİBARI KAZANDI''

Bağış, özellikle uluslararası politikada Türkiye'nin hak ettiği itibarı kazandığını vurgulayarak, son 7 yılda Türkiye'nin sorunlarını çözdüklerini, İzmir'in de tüm belediyelerini kazanma sevdasında olduklarını dile getirdi.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ''Millete efendilik olmaz, millete hizmetkarlık olur'' prensibini benimsediklerinin altını çizen Bağış, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak konusunda Türkiye'deki en iddialı partiyiz. Diğerlerinin bakmayın Atatürk'ün arkasına saklandıklarına. Türkiye'nin en Atatürkçü partisi de AK Parti'dir. Biz diğerleri gibi nutuklarda kullanıp unutmuyoruz. Onun koyduğu hedefleri gerçekleştirmek için uğraşıyoruz. Dünyada çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerindeki çıta AB'dir. Türkiye AB yolunda hızla ilerlemektedir. Bu hedefi gerçekleştirmek için hepinizin desteğine ihtiyacımız var. El ele vereceğiz, hep birlikte başaracağız.''