kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Otel lobisinde silahlı kavga

Giriş Saati : 21.02.2009 14:58
Güncelleme : 21.02.2009 21:05
Yeni Haber
Adana'da bir bardan ayrılarak otelde çalışmaya başlayan 3 konsomatris nedeniyle çıkan silahlı kavgada, 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

İddiaya göre, Kemal Ü'ye (27) ait bir barda çalışan üç konsomatris, işlerinden ayrılarak Abidinpaşa Caddesi'ndeki Ahmet S'ye (30) ait otelde çalışmaya başladı. Bu duruma sinirlenen Kemal Ü. sabah saatlerinde otele gelerek, bir çalışanı tartakladıktan sonra, buradan ayrıldı. Olayı öğrenen Ahmet S. ise Kemal Ü'yü arayarak otelde bulunduğunu, oraya gelmesini söyledi. Bunun üzerine kimliği henüz belirlenemeyen kişilerle otele giden Kemal Ü. ile Ahmet S. arasında, otel lobisinde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle silahların kullanıldığı kavga, otelin bulunduğu caddede de devam etti.

Kavgada, Kemal Ü. ve Ahmet S. ile otel çalışanlarından Veysi U. (48), Muhammet K. (22) ve ağabeyi Halil K. (26) tabancayla yaralandı. Veysi U. ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda öldü, Kemal Ü. ise kimliği belirlenemeyen kişilerce bırakıldığı Adana Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Diğer yaralılar, Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi ile Adana Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olayda kullanılan bir tabancayı ele geçiren ekipler, otelin ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarındaki görüntüleri incelemeye aldı. İfadesine başvurulmak üzere 10 kişinin Emniyet Müdürlüğüne getirildiği, olaya karıştıkları belirlenen 3 kişinin arandığı kaydedildi.

(AA)