kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Öyle büyük bir hata yaptım ki benim gibi adama yuh derler!

İPEK DURKAL / GÜNAYDIN
20.02.2009
Müzik dünyasının sevilen çifti Aykut ve Seden Gürel'in evliliği sallantıda. Yasemin Pulat'ın "Aykut'la aşk yaşadım" açıklaması üzerine evi terk eden Seden Gürel aradan geçen sekiz aya rağmen dönmedi, Aykut Gürel perişan: Allah belamı versin!..
Aykut ve Seden Gürel çifti sanat dünyasında parmakla gösterilen evliliklerden birini yaşıyordu. Ancak geçen haziran ayında söz yazarı Yasemin Pulat'ın, Aykut Gürel ile beş yıl süren yasak ilişki yaşadığını açıklaması üzerine Seden Gürel evi terk etti. 8 ayda 8 kilo veren Aykut Gürel bugüne kadar tüm röportaj tekliflerimi geri çevirdi; ta ki Seden Gürel "Boşanalım!" diyene kadar...

SEDEN GÜREL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* 20 yıldır evli, göz önünde ve parmakla gösterilen bir çifttiniz. Ne oldu da bunlar yaşandı?
Benim bu zaman içinde yaptığım hatalı davranışlarımdan dolayı bu noktaya geldik. Yaptığım hata ortaya çıktı. Seden'in kabul edemeyeceği bir olaydı, ayrıldık. Hayatın bana öğrettiği çok önemli bir şey var, hiçbir şey göründüğü gibi değil. 32 yıldır profesyonelim ve özel hayatımla ilgili hiç konuşmamak gibi bir prensibim var. Daha öncesi gibi bu konuda da konuşmamayı tercih ettim ama konuşmayınca söylenen her şeyi kabul etmiş gibi oldum. Eğer benim için ortaya atılan iddialara cevap verseydim konu daha da uzayacaktı ve sakil bir polemik haline dönüşecekti. Bunu istemedim çünkü 'zaman her şeyin gerçeğini gösterir' dedim. Ama öyle bir noktaya gelindi ki, bu röportajı kabul etmem farz oldu.

HAVADA DÖNEN KILIÇ HERKESİ BİÇTİ
* Hangi noktaya gelindi?
Sonuçta bu benim yaptığım bir hatadır. Bir sürü insana karşı işlediğim bir suçtur. Ama bu suçun cezasını şu an sadece bu suçu işleyen çekmiyor. Bizim iki tane yetişkin çocuğumuz var. Son derece aklı başında, gayet akıllı ve derin çocuklar. Seden sağ olsun, onları aslan gibi yetiştirdi. Ama çocuklarım üzüldü, Seden üzüldü, Seden'in ailesi üzüldü, dostlarım üzüldü... Kısacası burada bir katliam oldu. Mertlik dışı, gönül dışı, insanlık dışı bir operasyon. Havada dönen bir kılıç var ya, önüne geleni biçiyor, şimdi ben herkesi o giyotinden çekip kendi boynumu oraya uzatmak durumundayım.

* Yasemin Pulat beş sene birliktelik yaşadığınızı iddia etti. Siz yaşanan ilişkiyi önce reddettiniz, sonra kabul etmediniz ama reddetmekten de vazgeçtiniz. Şimdi de kendinizi suçlu hissediyorsunuz. O ilişkiyi yaşarken suçluluk hissetmediniz mi?
Sekiz aydır hayatımın en büyük acılarını yaşamama rağmen polemik sürmesin diye elimden geleni yaptım.

MAALESEF BİR ÇAMURA GİRDİM
* Anladım, bu konuda konuşmak istemiyorsunuz. O zaman genelleyerek bir şey sorayım. Evli erkekler ilişki yaşarken bunun ortaya çıkacağını ve eşlerinin üzüleceğini düşünmüyorlar mı? O kadın gittiği zaman mı değerini anlıyorlar?
Erkeklerin eşlerini aldatmasını kaçınılmaz görüyorum ancak bunu yapmayan bir azınlık da var tabii. Ben de o azınlığın içerisinde olmayı çok isterdim ama başaramamışım maalesef. Bir çamura girdim. İnsanım, yaptığım yüzlerce iyi şeyle övündüğüm kadar hatalarımı da görebiliyorum. Bu meseleyi defalarca Seden'e anlatıp kurtulmak istedim ancak onu kaybetme duygusu maalesef beni engelledi... Korktum yani anlayacağın...

* Yaşadığınız o ilişkiyi 'çamur' olarak mı görüyorsunuz?
Söyledim işte. O ilişkinin dinamiklerini konuşmayı gerçekten hiç istemiyorum. Aslında benim için söylenen hiçbir şeye cevap bile vermem. Umurumda da değil. Sadece bana yönelik olan hiçbir şeyi önemsemem. Şu anki mesele farklı, benim dışımda sevdiklerimi de üzüyor. Onun için konuşuyorum. Kimlerin kalbinin kırılacağı kimlerin paramparça olacağı hiç aklıma gelmedi mi; ben de aptal bir adam değilim ki! Ama dedim ya ben de insanım. Hassas, fazlasıyla duygusal ve kırılganım. Hayatı biraz fazla çomaklıyorum. Anarşistim. Maalesef mükemmel değilim. Çok şey yapan, hata da yapıyor.

* Evliliğinizde sorun var mıydı?
20 sene boyunca bir sürü çekici kadınla tanışacağım, stüdyolarda sabahlayacağım, senede 60-70 gün turnede olacağım, hayatım çok hareketli ve renkli ama bol stresli evliliğim 20 sene devam edecek... Nasıl oldu bu iş? Birincisi Seden benim hatalarıma, çekilmezliğime, zorluğuma tahammül etti. O benim gözümün bebeğidir. Benim çok kıymetlimdir. Ayrıca çok hoş bir kadındır Seden, güzel bir kadındır ve eminim 10 sene sonra da öyle olacak. İkincisi; arkadaşlık, dostluk tarafı var. Evli arkadaşlarım kızacak belki ama onlar bir süre sonra ayrı odalarda TV seyrediyorlar. Biz hiç böyle olmadık. Seden benim her zaman en iyi arkadaşım ve dostumdu. Biz derin dostluğumuzu hiç kaybetmedik.

EN İYİ DOSTUMU KAYBETTİM
* Neler yapardınız birlikte?
Biz uzun yola gitmekten, yemek yemekten, ev boyamaktan, müzik yapmaktan hoşlanırız... Birbirimizi hiçbir zaman kırmadık ve seslerimizi yükseltmedik. Seden belki hiç hoşlanmadığı şeyleri de benimle beraber yaptı da bana hissettirmedi... Sekiz aydır şunu fark ettim, benim en iyi arkadaşım ve dostum gitmiş hayatımdan. Ben yalnızım artık! Bunun acısını çekiyorum. Sevdiğim, ölene kadar aynı yatağa yatmak istediğim kadını kaybetmekten bir adım öte, şimdi en iyi arkadaşım ve dostum yok.

* Demezler mi adama, her şey mükemmelken niye aldattın?
E hakikaten Allah belamı versin! Yuh derler adama! Olacak iş değil, saçmalıktan başka bir şey değil. "Ulan ne yaptım ben?" diyorum! 'Bütün evli erkekler bir süre sonra karılarını aldatırlar' meselesinden bizim farkımız, hiç çatlamamış bir ortaklık vardı aramızda.