kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Şubat 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Fatih'te yangın paniği

Giriş Saati : 19.02.2009 09:12
Güncelleme : 19.02.2009 23:16
Yeni Haber
Fatih'te 3 katlı ahşap bir bina, çıkan yangında kül oldu. Alevlerin bitişikte bulunan binalara sıçramaması için itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf etti.

Olay saat 05.00 sıralarında Fatih, Kocamustafapaşa Mahallesi, Pamuk Sokak, no 76'da meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede binayı sardı. Binanın alt katındaki kuruyemiş dükkanında başladığı tahmin edilen yangın, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kontrol altına alınabildi.

Alevlerin bitişikte bulunan binalara sıçramaması için büyük çaba harcayan itfaiye erleri, uzun süren çalışmaların ardından yangını söndürmeyi başardı. Bu sırada olay yerine gelerek, çalışmaları izleyen kuruyemiş dükkanı sahibi Halil Artık ve ailesi, gözyaşlarına hakim olamadı. Bina ve dükkan tamamen kullanılamaz hale gelirken, tek teselli olayda ölen ya da yaralanan bulunmaması oldu.

Öte yandan söndürme çalışmaları sırasında çevre binalarda yaşayan vatandaşlar, güvenlik tedbiri için tahliye edildi. Yanan evin hemen yanı başındaki bulunan bir binanın da geçtiğimiz yıl yanarak, kullanılmaz hale geldiği belirtilirken, söz konusu yangında kalp krizi geçiren eşini kaybeden Gülvaz Çağlayan (85) isimli yaşlı kadın, aynı felaketi tekrar yaşaması üzerine fenalık geçirdi. Olay yerinde müdahale edilen kadının sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

(İHA)