kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Şubat 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"Sahnelerde meleyen sesler var"

Giriş Saati : 19.02.2009 09:56
Güncelleme : 19.02.2009 23:16
Yeni Haber
İlk kasetini çıkarmanın sevincini yaşayan Popstar Alaturka yarışmasının ikincisi Mehtap Yılmaz, İzmir'in gözde eğlence mekanlarından Can Karizma Bar'da sahne aldı.

Söylediği birbirinden güzel parçalarla İzmirlileri coşturan Mehtap, seslendirdiği hüzünlü parçalarla da dinleyenlerini efkarlandırdı. Şık kostümleri ile sahne alan Mehtap, duygusal şarkılarla romantik anların yaşanmasına neden oldu.

Popstar Mehtap, davul zurna eşliğinde sevenleri ile birlikte halay çekti. Ulusal bir televizyon kanalında bayanlara yönelik sabah programı yapacağının da müjdesini veren Mehtap, ilk kasetinde de parçalar seslendirdi. Özellikle "Bu Aşk Bitemez" adlı albümündeki parçalara yer veren Mehtap, "Ya Sen Ya Hiç, Acıların Kadını ve Sessiz Gemi" adlı parçalar sevenleri tarafından beğeni topladı. Popstar Alaturka yarışmasında ünlendikten sonra gerek yurt içi gerekse yurt dışında da sahne teklifleri geldiğini belirten şarkıcı Mehtap Yılmaz, özellikle yurt dışından yoğun talep geldiğini söyledi.

Sahne arasında sevenleri ile sohbet eden Mehtap, yurtdışı turnelerinin birinde Michael Jakson ile birlikte çektirdiği fotoğrafı da İzmirlilere gösterdi. Sahne arasında ünlü sanatçılara seslenen Mehtap iddialı konuştu. "Ben canlı olarak her parçayı sabahtan akşama kadar okumaya hazırım buyrun hodri meydan" diğer meslektaşlarına seslenen Mehtap, sahnelerde kuzu gibi meleyenler var. Ben diğerleri gibi yok sevgilim kocaya kaştı. Yok aşkım beni aldattı diyerek ünlü olmaya çalışmıyorum. 14 yaşından beri şarkı söylüyorum. Sevgililerimizin kocalarımızın sayesinde biz albüm yaptırmıyoruz. Sesine güvenen varsa gelsin çıksın karşıma" dedi.

Can Karizma Bar'a gelen müşterilerini hareketli parçaları ile coşturan Mehtap, sabahın ilk ışıklarına kadar konuklarına unutulmayacak bir gece yaşattı.

(İHA)