kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Program sırasında Cem Yılmaz'ın Almanya'da yaşayan teyzesi, anne-babası ve Ankara'daki arkadaşı Ali Bey ile bağlantı kuruldu.

13 bine Acuncuğum ben hiç olmadım!

16.02.2009
Pazar gecesi kanser hastası Elif için 'Var mısın Yok musun?'da yarışan Cem Yılmaz esprileriyle kırdı geçirdi. Hamdi Bey'e sürekli takılan Cem Yılmaz, bir ara Ilıcalı'nın konuştuğu telefona gözünü dikti. Telefonun kablosunu gören Cem Yılmaz, "Bunun ucu Hamdi'ye mi gidiyor? Kimse merak etmedi mi?" diyerek kablo takibine başladı. Stüdyonun arkasına dolaşıp, kablonun ucundaki açık telefona ulaşan Yılmaz, "Ben böyle bir şey görmedim. Adam telefonu bırakmış gitmiş. Adam gitmiş usta, ayıp ayıp!" dedi. Paris'te yaşayan bir yarışmacıyla konuşurken de ünlü komedyen Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'i diline doladı: "Sarkozy, Carlo Bruni'ye sarkozi... Fransa'ya o yüzden gidemiyorum; Sarkozy tehlike!" İşte program boyunca izleyiciyi ekrana bağlayan, stüdyoda kahkaha fırtınası estiren Cem Yılmaz esprileri:

CEM YILMAZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ACUN ILICALI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* Acun Ilıcalı, yarışması için teklifi bir esnaf lokantasında yaptığını söyleyince; "Hayır pahalı bir restorandı! Japon esnafı..."

*
Adriana Lima'nın olduğu program için; "Kale arkası yerim vardı ama gelemedim..."

*
Ilıcalı'nın "Hedefin ne?" sorusuna; "475 bin TL. Samimi söylemek gerekirse, 475-480 bin TL'ye sizi kırmadan ayrılırım."

*
Yarışmacılardan biri kendisine afrodizyak etkili bir gıda hediye edince; "Ben bunu yedikten sonra, senin kutundan 500 bin TL çıkarsa, gerisini sen düşün!"

*
Yarışmada ilk turun sonunda Hamdi Bey 13 bin TL teklifte bulununca; "13 bine Acuncuğum hiç olmadım!"

*
Cem Yılmaz'ın Berlin'deki teyzesi Aynur Hanım'a görüntülü bağlantı yapıldığında teyzesinin 'Evet, sizi görüyorum' demesi üzerine; "Çocuklar, çok mutluyum teyzem görüyor..."