kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Şubat 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
ŞİRİN SEVER

Aşk ilanları

Yılın en sıkıntılı gününü bir kez daha atlatmış bulunuyoruz... Hayır, kız kıza yemek yiyip kahve içtik diye hınçla, nefretle falan söylemiyorum... Hem yalnızlar için zor gün, (neredeyse parmakla falan gösteriliyorsun) hem sevgilisi olanlar için! Elde gül, mıç mıç mıç romans yapmak zorundasın, mahalle baskısı var öbür türlü. Hoş Sevgililer Günü'nü kutlamayı reddeden nice çiftler de var... "F.ck Valentine's Day, love me every day" gibi muhalif mesajlar aldım kendilerinden; ne yalan söyleyeyim, takdir ettim. E, bu kadar suyu çıkarılmış, posası kalmış bir günden medet umanlar utansın!
Diyeceğim şu; bir siyasetçiler kalmıştı Sevgililer Günü'nü diline dolamayan, o da oldu sonunda! İstanbul'un rakip belediye başkanı adayları Kemal Kılıçdaroğlu ve Kadir Topbaş, Sevgililer Günü'nü kutlayanlar arasındaydı. Yok eşlerine değil, İstanbul'a aşklarını anlattılar dün. İlan yoluyla! En zirvede hamaset edebiyatıyla, en 'suyundan da koy' yazılarla hem de! Kılıçdaroğlu "İstanbul Aşkımız... Göreve hazırız" sloganını kullandığı 'aşk mesajı'nda şöyle diyordu özetle: Aşık Veysel 'Seversin kavuşamazsın aşk olur' demiş ama... Az kaldı İstanbul. Kavuşuyoruz. Sana söz. Kavuşunca, aşkımız hiç bitmeyecek. Daha da büyüyecek. Kadir Topbaş ise, "Uyku girmez gözüne yari güzel olanın..." diye başlıyor aşkını tarife. Özetle şöyle: Seninle beş yılımı çalıştığımın farkına bile varmadan ama hep çalışarak geçirdim. Gece gündüz çalıştıkça seni daha çok sevdim. Sana hizmet etmek varken yorulmak da neymiş! 15 milyon aşığınla, memleketin dört bin yanındaki sevdalınla... Sevgililer Günü'n kutlu olsun İstanbul... İçim bayıldı okurken her birini. Madem ilan-ı aşk edecektiniz; profesyonel yardım alıp yazsaydınız metinleri. Seçim yarışı bu, 'boşver'le olmaz sayın başkan adayları!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın