kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Şubat 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Sesim müzik otoriteleri tarafından tescil edildi!

HAYATİ GÖK - MAGAZİN
15.02.2009
Selena'da canlandırdığı Öğretmen Burak rolü ile modellikten oyunculuğa geçen Gökhan Keser şimdi de albüm çıkarıyor. Nisanda ilk maksi single'ını piyasaya sürecek olan Keser; Sezen Aksu ve Şehrazat gibi ustalardan geçer not aldığını belirtiyor..
atv'nin fantastik dizisi 'Selena'nın yakışıklı oyuncusu Gökhan Keser müzik çalışmalarına hız verdi. Mankenlikten oyunculuğa 'Selena' sayesinde adım atan Keser, albüm hayalini nisan ayında çıkaracağı maksi single ile gerçekleştirecek. Aysel Gürel, Sezen Aksu, Şehrazat gibi birçok ünlü isimden geçer not alan oyuncu 'Sesime güveniyorum' dedi.

GÖKHAN KESER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* Sizi tanıyabilir miyiz?
İzmir doğumluyum. 2001 yılında modelliğe başladım. 2005'te 'Best Model Of Turkey' ikincisi oldum. Sonrasında koreograf Uğurkan Erez ile çalışmaya başladım. 2006'da Çin'de düzenlenen Manhunt International'da Dünya dördüncüsü seçildim. Sonra 'Selena'dan teklif geldi.

* Selena'dan önce oyunculuk geçmişiniz var mıydı?
Hayır, 'Selena' ilkti. Başlar başlamaz da Ayla Algan'dan eğitim aldım.

* Oyunculuğa devam edecek misiniz?
Tabii ki devam edeceğim. Oyunculuk bir kere insanın kanına girdimi bırakmak mümkün değil. Başka bir duygu. Biliyorsunuz bir albüm çalışmam da var. İkisini birarada yürütmek istiyorum.

AKIL HOCAM ŞEHRAZAT
* Albüm çalışmalarınız nasıl gidiyor?
Son dönemde bayağı bir yoğunlaştı. Artık daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Çevremden gelen tepkiler de bu yönde olduğundan çok koşturuyorum. Albüm öncesi bir maxi single ile nisan ayında müzik marketlerdeki yerimi alacağım. Albümdeki en büyük destekçim ve akıl hocam Şehrazat Hanım oldu... Şarkılarıma da çok güveniyorum, güzel tepkiler alacağımı hissediyorum.

* Albümün hedef kitlesi kimler?
7'den 70'ye herkese hitap edeceğimi düşünüyorum. Kendi yazdığım şarkılar da var. Ama onları kullanmak için daha erken olduğu kanaatindeyim.

KENDİME GÜVENİM TAM
* Sesinize güveniyor musunuz peki?
Evet güveniyorum. Mütevazı olmadığım düşünülsün istemem. Ama Türkiye'nin en önemli müzik otoritelerinden tescilli bir sesim var. Şehrazat, Sezen Aksu, bendeki yeri her zaman apayrı kalacak olan Aysel Gürel gibi duayenler tarafından onaylı bir sesim var.

* Albümünüz nasıl tepkiler alacak sizce?
Ben çok iyi bir işle halkın karşısına çıkacağım. Eleştiriler muhakkak ki olacaktır ama ben eleştiriye açık bir insanım.

* Aynı sahneyi paylaştığınız ünlü isimler oldu mu?
İzmir Bostanlı Açık Hava Tiyatrosu'nda Nüket Duru'yla sahne deneyimim oldu. Büyük bir deneyimdi. Nükhet Hanım da desteğini hiç esirgemiyor.

* Sezen Aksu ile fotoğraflarınız vardı basında... Aksu'dan şarkı aldınız mı?
Sezen Hanım'la görüştük, şarkı alma durumu şu an için yok. Ama ben olmasını çok istiyorum. Şarkılarımı dinlettim ve onayını aldım. Kendisini önceden de çok seviyordum, tanıdıktan sonra taptım...
Haberin fotoğrafları