kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Normal bir Beşiktaşlı görmedim

06.02.2009
İLİŞKİLİ HABERLER
Normal bir Beşiktaşlı görmedim
- Bir de Beşiktaş sevdanız var, bitmek bilmeyen...
- Ben normal bir Beşiktaşlı görmedim zaten. 7 Kasım 1968 doğumluyum. Perşembe gününe denk gelmiş. Cumartesi PTT-BJK maçı var. Babam diyor ki 'Ahmet ve Macar oyuncu dışında golü kim atarsa, onun adını vereceğim oğluma.' Penaltı olmuş, Sanlı kullanmış ama kaleciden dönmüş ve Vedat golü atmış. İsmim Sanlı oluyormuş az kalsın.
Bir de Beşiktaş hakkında yanlış bir yorum 'arabacı takımı' olarak bilinmesi. Aslında Osmanlı aristokratlılarının takımı. Herkes özel otomobilleriyle maça gidermiş o zamanlar. 1903 yılından bahsediyoruz. Bütün elit kesim Beşiktaşlıymış.

- Şu an Beşiktaş'ın durumunu nasıl buluyorsunuz?
- Objektif olamıyorum. Biz önümüze geleni yeneriz diye düşünüyorum. Ama bu başkanın Beşiktaş'ın yükünü çok da taşıyabildiğini düşünmüyorum ama gidene kadar da başkanımızdır. Denizli'yi ise çok karizmatik buluyorum. Belki bir gün taşınırız.

- Selahattin Duman'ın köşesindeki 'Yedi farkı bulun' bölümünün sizden alıntı olduğunu mu düşünüyorsunuz?
- Onu ilk ben yaptım. Leman'da ben ona başlar başlamaz, birkaç hafta sonra o da çalıştığı gazetede aynısını yapmaya başladı.
Ben de olabilir dedim. Haşmet Babaoğlu da filmlerden replikler koyuyor. Onu ilk o başlattı. Ben de aynısını yapsam, Haşmet Abi'den esinlendim derim. Anmak gerekir. Duman beni anmadığı gibi, 'Kaç yıldır bildiğimiz çocuk oyunu, meğer bir arkadaşın tekelindeymiş,' dedi. Deli taklidi yaparak mizahçı olmaz, hakiki deli olmak gerekir.