kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Denizin yıldızları İstanbul'da sergileniyor

13.02.2009
Dünyanın ikinci büyük tekne ve yat fuarı Avrasya Boat Show 3. Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı'nda bu yıl tam bir görsel şölen yaşanacak. 200'den fazla yelken ve yatın sergilendiği fuara, dünyanın en pahalı markaları katılıyor..
Denizcilik alanında 2009'un tasarım, konfor, işçilik ve teknolojik yeniliklerinin görülebileceği ve İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde dün açılan Avrasya Boat Show 3. Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı, 22 Şubat'a kadar devam edecek .
DENTUR'un desteğinde düzenlenen, yerli ve yabancı tekne, yelkenli ve yatların sergilendiği fuarda, bin 500'ün üzerinde marka yer alıyor. Fuarın yabancı markaları arasında Atlantis, Azimut, Bayliner, Bavaria, Jeanneau, Northstar, Riviera, Stringray, Fairline, Maxum, Alfa Beta, Beneteau, Sealine, Meridian, Polaris, Glastron gibi isimler var.
Organizasyonun yerli markalarını da Classic Cruiser, Taylan, Star, Egemar Liberty, Ada Board Yard, Barbarossa, Bonito, Posedion, Turbotsan ve Apex oluşturuyor.
Klasik ve efsane bir model olan Princess 50, Montrerey 295 CR, Montrerey 315, Montrerey CR, Monterey 375 SY, Crownline 315 SCR, Aquador 26 HT, Silverton 36 C ve Star 1200 fuardaki ünlü teknelerden sadece birkaçı...
Fuarda 200'ün üzerinde küçük, orta ve mega sınıftaki motoryat, yelkenli ve katamaran sergilenecek.
Bu yıl 10 binin üzerinde yabancı ziyaretçinin beklendiği dev organizasyona Hollanda'dan geniş katılım var. Almanya ve İngiltere'nin sektör şirketleri iki ülke için oluşturulan fuar özel alanlarında yeni ürünlerini sergileyecek. Fuara İtalya, Bulgaristan ve Yunanistan'dan da katılımcı ve ziyaretçiler gelecek.

200 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR
Avrasya Boat Show'a 350 firma katılacak. 75 bin metrekare alanda düzenlenecek fuara yerli yabancı 200 bin ziyaretçi bekleniyor. Tekne aksesuarları ve tekne yapım malzemeleri, sürat ve gezi tekneleri, yelkenliler, motor yat ve güç ekipmanları, su sporları donanımları, deniz giyim ve aksesuarları, deniz kurtarma ve acil durum malzemeleri Avrasya Boat Show'daki ürünler arasında yer alıyor.

FUARIN EN BÜYÜK TEKNELERİ
Alfa Beta Yatçılık fuara Princess 21 M ile katılıyor. Tekne 22 metre uzunluğuyla fuarın en büyük teknesi... Karina Yatçılık da fuara Squadron 68 ile katılıyor. 20.89 m.boyundaki bu tekne de fuarın ikinci büyük teknesi olarak organizasyonda yer alıyor. Viking Marine ailesine yeni katılan 405 Fly'ı fuarda görücüye çıkarıyor. İtalyan tasarımcı Massimo Verme tarafından tasarlanan tekne, Türkiye'de ilk kez Avrasya Boat Show'da görülecek.
Fuar, 14 Şubat'tan itibaren halka açık olacak.
Haberin fotoğrafları