kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Saldır Atatürk'e..

BİZİM azılı Atatürk düşmanı dün gene saldırmış.. Öyle bir yazı ki, başından sonuna anlattığı Atatürk nasıl saçma sapan, çelişkili fikirlerin adamı, nasıl eylemi, söylemi birbirine uymaz bir şaşkın.. Atatürkçülük de öyle tabii..
Ağzının payını benden evvel okur verecek ama, bana yağan maillerden anlıyorum.. Atatürk'e sövdüğü zaman ona çekilen mailler geri dönüyormuş..
Ya okur tepkisinden bilgisayarı kilitleniyor.. Ya da bazı okurların iddia ettikleri gibi korkusundan bilgisayarı kapatıyor..
Korkusundan evet.. Atatürk'e sövüyor, ama öte yandan tepkiler de dudaklarını uçuklatıyor..
Bu gazeteye geldiğinden beri Atatürk'ü nasıl yerin dibine soktu, nasıl ucuz esprilerine konu etti, nasıl alay etmeye kalkıştı, yazılar arşivde ve internette duruyor. Ama iyi korkunca, sözüm ona kendini temize çıkaracak alttan alma yazıları yazıyor..
Efendim gerçek Atatürkçü oymuş da biz onu anlamıyormuşuz?.
Hadi ordan..
Bana kızan okurlar var.. "Sana saldırılarında haddini bildirdin, ama bize 'Okuduklarını kıçından anlayan okurlar' deyişine ses çıkarmadın" diyorlar. Çıkarmadım, çünkü adam haklı.. Ben de yazdıklarını kıçımdan anlıyorum. Çünkü adam benim kıçıma yazıyor. Neremden anlayayım ki?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın