kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Şubat 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
DOĞUM GÜNÜYDÜ Bir tuhafiyecide çalışan Melek Demir, annesi tarafından öldürüldüğü gün 18 yaşına girmişti.

Ölüme hazırdı

Murat KARAMAN SABAH
05.02.2009
18 yaşındaki kızını aşk ilişkisi olduğu için öldürdüğünü itiraf eden İrep Demir, "Ölmesi gerekiyordu. 'İntihar et' dedim. Ölüme hazırdı" dedi..
Adana'da Denizli mahallesinde oturan 43 yaşındaki İrep Demir önceki gün polisi arayarak kızının cansız yattığını ve intihar etmiş olabileceğini söyledi. Polis ölümü şüpheli buldu. Melek Demir'in boğularak öldürüldüğünün belirlenmesi üzerine anne ile 4 yakını gözaltına alındı. Kızın yüzündeki izlerin annesine ait olduğu ortaya çıkınca, İrep Demir cinayeti itiraf etti. Anne Demir şunları anlattı:

'BABAN DUYSA ÖLÜR'
"Kızım geçtiğimiz yıl evden kaçtı, daha sonra geri döndü. Kendisini erkekler konusunda uyardık. Bu kez evli bir erkekle mesajlaşmaya başladı, yakaladım. Mesaj çektiği erkeğin eşi mesajlara ulaşıp eşini evden kovmuş. Kızıma bu işi temizlemesini söyledim. Bu namus lekesiyle yaşanmazdı. Eşim kalp hastasıydı, bunu bilmemeliydi. Kızıma 'Baban ölmeni kaldırır, ama bu lekeyi kaldıramaz' dedim. İntihar etmesini istedim. Kızım ölüme hazırdı. Bana 'Nehre atlayayım' dedi. Cesedini bulamam, cenaze töreni yapamam diye evde öldürmeye karar verdim."

'İLAÇ VERDİM ÖLMEDİ'
Kızının olay günü 18 yaşına girdiğini ve doğum gününü kutladığını belirten İrep Demir, "Kızıma önce babasının kalp ilacı ile birlikte fare zehiri içirdim. Kusmaya başladı. Gece baktım, yaşıyordu. Sabah eşim işe gidince boğarak öldürdüm. Kızımın ölmesi gerekiyordu ve öldü" dedi. İrep Demir ve 4 kişi adliyeye sevk edildi.
Haberin fotoğrafları