kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Şubat 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Bir yanda Ege Denizi bir yanda Söke Ovası...

04.02.2009
Ege denizi ve Söke Ovası manzaralı bir yaşam isteyenler için Kuşadası International Golf Resort içindeki daire ve villalar 73 bin eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıktı..
Son yıllarda güney sahillerinde ardı ardına açılan tesislerle gelişen ve çok sayıda yabancı turistin ülkemize çeken golf turizmi artık farklı bir iş alanını da yanında getiriyor. Eskiden golf sahaları ile birlikte inşa edilen oteller golf konseptinin tanımlanması için yeterliyken artık içerisinde konutu da bulunan daha gelişmiş projeler olmazsa olmaz oldu. Antalya'daki golf tesislerinin ardından Ege'de artık bu tarz kapsamlı golf tesisi ve konutlarına ev sahipliği yapmaya başladı. Özyer Grup şirketlerinden Artev Global tarafından Kuşadası'nda yepyeni bir anlayışla inşa edilen Kuşadası Internatioanal Golf Resort aynı zamanda bölgenin ilk golf tesis- yaşam alanı projesi olma özelliği gösteriyor. 1466 dönüm alan üzerine kurulu, Kuşadası- Söke karayolu üzerindeki Kıranta mevkiinde konumlanan proje bir tarafta Ege Denizi ve Samos Adası diğer tarafta ise Söke Ovası ve Milli Park manzarasına sahip.

247 bin euroya kadar çıkıyor
Projenin Aviary adı verilen ve Türkçe'de Kuş Kafesi anlamına gelen ilk etabındaki 274 konut satışına başlandı. Büyüklükleri net 46 ile 130 metrekare arasında, 1 odalı ve 1 banyolu tiplerden 4 oda 3 banyoya kadar değişen alternatifleri bulunan projedeki konutların fiyatları 72 bin 854 eurodan başlayıp 247 bin 345 euroya kadar çıkıyor. Aviary etabı apart, bitişik villa ve müstakil villaları kapsıyor. RE/MAX Pahsa Emlak tarafından satışa sunulan konutlara kiralama desteği de veriliyor. Evini yazlık olarak kullanıp kalan 10 ay atıl kalmasını istemeyen ev sahipleri 15'ten fazla uluslararası kiralama acentesinin vasıtasıyla evlerini kiraya verebiliyor. Projedeki konutların manzaradan maksimum ölçüde yararlanabilmesi için ise konutların bir kısmı denize bir kısmı ise golf sahalarına karşı konumlandırılıyor.

Projenin künyesi

* Yer: Kuşadası

* Proje alanı: 1446 dönüm

* Konut sayısı: 294 (İlk etap)

* Daire fiyatları: 72 bin 854 - 247 bin 345 euro