kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Genç avukata 'aşk' kurşunu

İHA
Giriş Saati : 29.01.2009 09:49
Güncelleme : 29.01.2009 23:11
Yeni Haber
Tekirdağ'da arkadaşlık teklifini kabul etmeyen avukatın evini basan genç, tartıştığı avukata ve babaannesine kurşun yağdırdı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden bayan avukat ağır yaralanırken, babaannesi ise tek kurşunla hafif yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Tekirdağ'da zeytin ticareti yapan 26 yaşındaki G.K, gece 22.00 sıralarında sevgilisi olmasını istediği 28 yaşındaki avukat B.K'nin kapısına dayandı. 100'ncü Yıl mahallesi Nisan sokakta oturan genç avukat daha önceden başka bir dava nedeniyle tanıştığı arkadaşı G.K ile evinin kapısında bir süre tartıştı. G.K'nin arkadaşlık teklifini kabul etmeyen genç avukat ailesinin evde olduğunu söyleyerek apartmandan çıkmasını istedi. Bu sırada kapıyı zorlayan adam zorla eve girerek salonda
tartışmaya devam etti. Arkadaşlık teklifini kabul etmeyen B.K'ye kızan genç, belinden çıkardığı tabaca ile salonda rasgele ateş etti. Genç avukata sol omzuna, eline ve kasığına 3 kurşun isabet etti. O sırada salonda bulunan genç avukatın babaannesi 76 yaşındaki N.K ise baldırına isabet eden kurşun nedeniyle hafif şekilde yaralandı. Komşular silah sesleri üzerine polise haber verdi. İlk müdahalesi 112 sağlık ekipleri tarafından evde yapılan genç avukat ve babaannesi ambulans ile Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çılgın aşık G.K (26) ise ortadan kayboldu.

Vücuduna 3 kurşun isabet eden bayan avukat iç kanaması nedeniyle İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Bacağından tek kurşunla yaralanan babaannenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olaydan sonra kaçan G.K'yı yakalamak için polis geniş çaplı çalışma başlattı.