kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Ocak 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Guiza da ne, yemek mi?

02.01.2009
İLİŞKİLİ HABERLER
Guiza da ne, yemek mi?
- Sezen Aksu'da kalmak istiyordunuz, bunu gerçekleştirebildiniz mi?
- Ben Sezen Aksu'nun, Prince'ın evine gidip, onların bütün hayatını, oturup dinlemek isterim, "Nasıl başladın sen bu işe?" diye. Orada oturayım, bana çay yapsın, çorba içelim isterim. Ben Sezen Aksu'da kalmak istiyorum da, "Uyumak istiyorum," gibi saçma yerlere çekildi. Demediğim şeyleri yazıyorlar, üzülüyorum.

- Fenerbahçeli futbolcu Guiza ile aranızda olduğu söylenen şey de bunun gibi bir yanlış anlaşılma mı?
- Guiza ne? Yemek mi? Ben anlamadım ne dediğinizi, kim bu? Yine mi böyle bir şey çıktı. Ben aşk hayatımı, özel hayatımı hiç paylaşmıyorum ya, böyle şeyler çıkıyor. Paylaşamam benim için özel o durum. Ama Guiza dediğiniz kişiyi tanımıyorum. Çıkan isimlerin hepsi yalan. Bir de insanlar inanıyorlar, en kötüsü bu. Bir keresinde programına katıldıktan sonra Beyaz'la dedikodular çıktı, Belçika'ya döndüm. Orada konser sonrası birkaç hayranım, "Beyaz'ı getirdin mi?" diye sordu. İnanıyor insanlar, ben buna üzülüyorum. Benim imajımı medya böyle kirletiyor. Sanatçı olmak, "Buyurun her şeyimi görün, iç çamaşırımın rengini, odamın rengini," demek değildir ki... Yok böyle bir şey. Ben işimi yapıyorum. Bir gün evlenirsem, onu paylaşırım elbette. O zamana kadar her şey özel.

- Albüm de çıkaracaksınız Eurovision'la aynı dönemde, nasıl bir albüm olacak?
- Amacımız yazın ortalığı sarsması. Bu albümde kendimi daha çok geliştirmek istiyorum.

- Sahneyi paylaşmayı hayal ettiğiniz kim var?
- Ajda Pekkan'la bir performans şov yapmayı çok isterdim. Ama tam anlamıyla, koreografi, ışıklar, kıyafetler tam birbirimize yakışarak, böyle bir şey isterim. Ajda Pekkan'ın sahnedeki ışığı çok güzel, tam böyle popstar... Bir de Nazan Öncel'i çok seviyorum ve Sezen Aksu tabii ki.