kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Ocak 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
GAP

Trençkot çok moda

17.01.2009
* Dikişli, zımbalı ve cepli deri mont ve kabanlar moda. Fakat bu sezon mürdüm, füme ya da lacivert deri montları tercih edin. En moda olanlar havacı montları. Motorcu montları biraz düşüşte.

* Montların iç detaylarının farklı kumaşta, renkli kapitoneli ve kırmızı ekoseli olanlarını alın. İçten içe hareket katacaktır.

* Beli kemerli her mont ve kaban bu sezonun gözde parçaları, atlamayın. Düğme cep ve fermuar detayları ön planda olsun.

* Her model mont, kaban ve paltolarınızı boynunuza saracağınız kaşkol ve atkılarla tamamlayın.

* Takım elbiselerin üzerine giymek için bir beden büyük palto alabilirisiniz. Son dönemde tüm kesimler daraldığından, paltonuz takım elbisenizin üzerine tam oturmayacaktır.

* Siyah boğazlı kazakların ya da siyah kadife ceketlerinizin üstüne camel ve bej rengi palto ve trençkotları deneyin. Altına düz, bağcıksız, deri bot veya ayakkabı giyin. Trençkotlar, renkli spor ayakkabılarla bütünlük sağlamayacaktır.

* Bu sezon ceketlerinizi, içlerine giyebileceğiniz, renkli kapitoneli mont-yeleklerle kabana dönüştürebilirisiniz. Ayrıca kaşe paltonuz dahil içinize bu naylon montyeleklerden giyebilirsiniz.

* Kısa boylu erkeklerde askeri parkalar, uzun paltolar ve uzun trençkotlar, boyu daha da kısa gösterecektir. Bunun yerine kalçada veya üstünde biten, beli kemerli, küçük ya da gizli cepli kaban ve montları tercih edin.

* Kilolu erkeklere, sizi daha da yuvarlak ve şişman gösteren puf-puf kısa kayak montlar yakışmayacaktır. Bunun yerine uzun, ince, detaysız palto ve trençkotları tercih edin. Mont yerine kaban giyin. Beli kemerli kabanlar da bel oyuntunuzu ortaya çıkarıp, sizi zayıf gösterebilir.
Haberin fotoğrafları