kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Ocak 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Büyük resim için tıklayın

Site içi site tanıtımına patent aldı, 14 milyon kişiye reklam izletiyor

Timur Sırt
10.01.2009
İnternet sitesi içinde site reklamı ile 14 milyon kişiye ulaşan adhood.com tanıtım platformu ile Turkticaret.Net, ABD'den yöntem patentini aldı. İnternet reklamı devlerinin dikkatini çekti..
İnternet reklamcılığına devrim niteliğinde yenilik getiren urkticaret.net adhood. com projesinin site içinde site reklamıyla ABD'den yöntem patenti aldı. Adhood projesi Türkiye'de tasarım tescili alırken özellikle toolbar adı verilen site içinde mikro site yöntemi büyük yenilik olarak tanımlanıyor ve internet devlerinin dikkatini çekiyor.

ABD'DEN PATENT ALDI
İnternet reklam pastasının sürekli büyüdüğü dünyada patenti Turkticaret.net'e ait yöntemin Google, Microsoft gibi devlerin dikkatini çekiyor. Reklam vereni şimdilik doğrudan 14 milyon tekil kullanıcıya ulaştıran adhood.com projesi 70 bini aşkın sitede yayınlanıyor. "Site içi site", video, yazı şeklinde farklı reklam seçeneklerine sahip proje reklam verene doğrudan raporlama da yapıyor. Turkticaret.Net bünyesindeki 70 bini aşkın yayıncı site, "http://adhood.com" internet reklamcılığında esneklik ve güç sağlıyor. binden fazla yayıncıya sahip, ayda 14 milyon tekil kullanıcıya ulaşan, 2 milyar sayfa gösterimi sağlayan adhood.com, internet reklam sektöründe yeni bir mecra yaratıyor. Adhood.com'u rakiplerinden ayrıştıran en önemli artısı ise sahip olduğu ve sürekli yenilenen teknolojik altyapı. Adhood. com bir yandan dünyada internet sektöründe yaşanan gelişmelerin sıkı bir takipçisi olurken, bir yandan da öncülük eden bir teknoloji üreticisi olarak öne çıkıyor. Patent başvurulu reklam gösterim modeli ve tasarım tescil başvurulu site içi site (ToolbarSite) modeli ise Adhood.com platformunda şirketlere geniş bir tanıtım olanağı ortaya çıkıyor.