kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Ocak 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

'Ekmekiçi kebap işi tuttu 30 yeni şube daha açacağız'

PINAR ÇELİK
11.01.2009
Türk usulü fast food dükkânlar zinciri Ekmekiçi 10 milyon dolarlık yatırımla bu yıl 30 şube daha açarak 50 şubeye ulaşacak. Sırada paket servisi var..
Çeşme Otelciler Birliği Başkanı Veysi Öncel'in sahibi olduğu kebabı ekmek arası yaparak büyüyen Türk usulü fast food dükkânlar zinciri Ekmekiçi, bu yıl 30 mağaza daha açacak. Firmaların yatırımlarını durduğu ve mağaza kapattığı bir dönemde özellikle kira sorunlarıyla gündeme gelen alışveriş merkezlerinde (avm) mağaza açacaklarını dile getiren Öncel, tüm Forum'larda, Corio, Avi Alkaş ve Avm Partners'ın işlettiği avm'lerde olacaklarını dile getirdi.

500 KİŞİYE İŞ SAĞLANACAK
"2008 bizim için iyi bir yıldı. 2009'da da hız kesmeyeceğiz" diyen Öncel, toplam açılacak mağaza yatırımının da 10 milyon doları bulacağını söyledi. Mart ayı sonunda paket servise de başlayacaklarının altını çizen Öncel, bununla ilgili yazılım ve çağrı merkezi altyapılarının tamamlanmasını beklediklerini kaydetti. Bir mağazada ortalama 12-13 kişinin çalıştığı düşünüldüğünde açılacak mağazalarla yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlayacaklarını ifade eden Öncel, İstanbul ve Ankara dışında Şanlıurfa, Diyarbakır, Erzurum gibi doğu illerinde de mağaza açacaklarını söyledi. 100 mağazaya ulaştıktan sonra yurtdışına açılacaklarını belirten Öncel şöyle konuştu: "Türklerin yoğun olarak yaşamadığı ülkelerde mağaza açacağız. İskandinav ülkelerinden işe başlayacağız. Kebap kültürünün uğramadığı yerlerde olacağız."
Haberin fotoğrafları