kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Mehmet Yaykayış

İtalya'da yılbaşı için arkadaşını öldürdü

Sırrıberk ARSLAN - K.MARAŞ
27.12.2008
Banka güvenlikçisi Halil G. Terlikli'nin katili arkadaşı Yaykayış ve sevgilisi çıktı. Zanlının, tatil için Terlikli'yi öldürüp, üzerindeki 150 bin YTL'yi aldığı belirlendi..
Kahramanmaraş'ta 5 gün önce çalıştığı banka için başka bir bankadan para çektikten sonra kaybolan ve cesedi nehirde bulunan güvenlik görevlisi Gürün Terlikli'nin katil zanlısı arkadaşı Mehmet Yaykayış ve sevgilisi Servet Kabak çıktı. Kahramanmaraş'ta 6 yıldır güvenlik görevlisi olarak çalıştığı banka için başka bir bankadan 150 bin YTL çeken evli ve 3 çocuk babası Halil Gürün Terlikli (35), ortadan kayboldu. Terlikli'nin telefonuyla en son alüminyum doğrama işi yapan Mehmet Yaykayış'la (25) görüştüğünü belirleyen polis, telefonları dinlemeye aldı. Bu teknik takip sırasında polis, Yaykayış ile sevgilisi Servet Kabak (24) arasında geçen konuşmalarda, olayda kullanılan tabancanın Adana yolu üzerindeki Erkenez köprüsünün altına atıldığını öğrendi. Bunun üzerine bölgede 8 saat arama yapan polis, çamurun içinde Browning marka bir tabanca buldu.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
Gözaltına alınan iki sevgiliden Kabak, cinayeti sevgilisi Yaykayış'ın işlediğini itiraf etti. İfadeler doğrultusunda Terlikli'nin cesedine ulaşıldı, iki sevgili adliyeye sevk edildi. Sevgilisiyle yılbaşında İtalya'ya gitmeyi planlayan Yaykayış'ın işleri iyi gitmediği için cinayeti planladığı öğrenildi. Talihsiz güvenlik görevlisi ise defnedildi.
Haberin fotoğrafları