kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İş hayatınız

24.12.2008
5 Ocakta 2. eve Jüpiter'in girmesiyle; (ki tüm yıl burada olacak) maddi anlamda kapalı olan veya açılması zor olan, zorlandığınız kapıların aralanması, açılması için gereken şifrelerle karşılaşabilirsiniz. Para konularında sizi rahatlatacak etkiler alacaksınız. Eğer rotanızı planlarken
engelleri ve pürüzleri iyi görerek planlar yaparsanız gerçekten kazançlı olacaksınız.

Bu arada 11 Ocakta yine 2. evde geri Giden Merkür nedeniyle para hareketlerinizi bugünlerde rölantiye alın, harcamalardan kaçının. (Bu hareket 1 Şubata kadar sürecek).

20 Ocakta 2. eve geçen Güneş size kazançlarınız konusunda çok enerjik etkiler veriyor.

26 Ocakta 2. evde meydana gelecek olan Güneş Tutulması nedeniyle, küçük bir belirsizlik ihtimali olan her türlü para hareketinizi kontrol altına alın.

4 Şubatta 2. evinize geçen Mars sizi temkinli olmanız konusunda içeriyor. Gereksiz harcama ve gereksiz akitlerden uzak durun.

Ay tutulması 9 Şubatta finansla ilgili konularda aşırı şüpheci yaklaşmanızı gündeme getiriyor. Atacağınız yanlış bir adım, beklemediğiniz kayıplara neden olabilir. Bu günlerde kimse ile para Alış verişine girmeyin.

Merkür 14 Şubatta 2. eve giriyor. Finans konularında yeni girişimlerin açık olduğu günlerdesiniz.

18 Şubatta 3. evinize giren Güneş, iletişim konusunda iyi etkiler alacağınızı gösteriyor. Her türlü maddi sorununuzu bu günlerde güvendiğiniz kişilerle konuşarak çözebilirsiniz.

Uranüs, 22 Martta 3. evde Merkür ile kavuşum yapıyor. Bugün yapacağınız anlaşmalarda, karşılıklı iş görüşmelerinde çok dikkatli olun. Kılı kırk yararak imza atın.

27 Mart ise yapacağınız görüşmelerde olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir gün.

1 Mayısta 6. eve Merkür giriş yapıyor. İş hayatında mümkün olduğunca paylaşımcı davranarak, başarıya ulaşacaksınız. İşiniz başından da aşkın olsa, uygun yer ve zemin yaratarak karşılıklı görüşme fırsatları bulmalısınız.

7 Mayısta 6. evde Merkür sizi kısıtlayan geri hareketine başlıyor. 31 Mayısa kadar her türlü iş ve para hareketinizde son derece planlı ve en kötü olasılıkları göz önüne alarak hareketlerinizi ayarlayın.

20 Mayısta 6. eve giren Güneş, iş konsantrasyonunuzu arttırıcı etkiler verecek. Bu dönemde dışa dönük olun ve dikkati elden bırakmayın.

14 Haziranda 6. eve geçen Merkür, işyerinizdeki arkadaşlarınızla motivasyonlarını güçlendirecek olumlu organizasyonlar yapabileceğiniz etkiler veriyor. İşlerinizi sınırları dikkatle çizilmiş bir plan çerçevesinde yürütebileceğiniz ve olumlu sonuçlar alabileceğiniz günler.

Jüpiter 15 Haziranda 2. evde geri gidiyor. Parasal aktivitelerde son derece kontrollü olun.

21 Haziranda 7 evinize giren Güneş sayesinde iş ilişkilerinize hareket gelecek. Çevre ile olan olumlu etkileşimleriniz size avantajlı bağlantıları kurduracak.

Merkür, 3 Temmuzda 7. eve giriş yapıyor. İş ile ilgili yeni anlaşmalar, mevcut işinizde sizin için önemli olabilecek ortaklıklar gündeme gelebilir.

Venüs; 5 Temmuzda 6. eve (İş hayatımız,sağlık ve faydalı yeteneklerimiz evi) giriyor. Çoklu çalışma ortamlarında ve iş yaşamınızda öne çıkabileceğiniz, güven ortamı doğurabileceğiniz günlerdesiniz.

7 Temmuzda gerçekleşecek olan Ay Tutulması sırasında iş arkadaşlarınıza karşı kırıcı olmayın. Tansiyon yükseltici veya karşınızdaki kişi tarafından yanlış anlaşılma ihtimali olabilecek Davranışlar içine girmeyin. Bu dönemlerde bu şekilde dikkatli davranmazsanız zararlı çıkarsınız.

Mars 12 Temmuzda 6. eve giriyor. Sinirlilik ve alınganlığın size kesin zarar vereceği ve hassasiyet Kazandıracağı günlerdesiniz. Unutmayın! Keskin sirke küpüne zarar verir. Sinirli ortamlardan hemen kendinizi uzaklaştırın.

22 Temmuzda 8. eve giren Güneş, çevre ile ilgili olabilecek mal, mülk ve para hareketlerini gündeme getirebilir. Önem vermeyerek, sağlam temellere oturtmadığınız konular başınıza iş açabilir.

30-31 Temmuzda harcamalar konusunda biraz cimri olun.

1 Ağustosta 7. evde bulunacak Venüs; ortaklıklarınız konusunda size olumlu etkiler verecek.

6 Ağustostaki Ay Tutulması, maddi konular ve para hareketlerinde kritik durumlarla sizi karşı karşıya bırakabilir. Temkinli olup, ince detaylara önem vermeniz sizi ciddi zor durumlardan kurtarabilir.

26 Ağustosta Venüs ve Merkür sizi maddi konularda rahatlatacak etkiler verecek. Beklemediğiniz para hareketleri olabilir.

Merkür'ün 7-29 Eylül arasındaki geri hareketi sırasında iş hayatınızda dikkatli ve detaycı bir şekilde gözlemci olun.

Jüpiter, 13 Ekimde 2. evde ileri hareketine başlıyor. Parasal konularda şanslı olduğunuz günler. Olumlu giden işlere karşın, tutumlu olmayı da elden bırakmayın.

8. evde 16 Ekimde yer alacak olan Mars, abartılı hareketlerden uzak durmanızı size salık veriyor.

29 Ekimde 2.5 yıllığına 10. eve giren Satürn, işlerinizde sabırlı olmanızı gündeme getiriyor.

Sonucunu anında alamayacağınız işlerde bile yılgınlık göstermeyeceksiniz.

8. evinizde Mars 20 Aralıkta geri hareketine başlıyor. Sabırsızlık göstererek iş akışlarını zorlamakta fayda yok.