kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aşk hayatınız

24.12.2008
23 Ocakta sevdiğinizle aranızda ilgisizlikten kaynaklanan iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Bu tür bir konumda, ketum davranmayarak partnerinizin gönlünü alın. Yalnız olanlar ise hiç beklemediği yer ve zamanda onu etkileyecek kişilerle karşılaşabilirler.

18 Şubat civarında katılacağınız sosyal gruplarda konuşmalarınıza ilgi gösterecek karşı cinsten insanlar dikkatinizi çekebilir. Eğer, sadece kendinizi ve düşüncelerinizi anlatmayarak onları da dinleme yolunu seçerseniz iyi bir arkadaşlığın temelini atabilirsiniz.

4. evde 27 Martta kavuşum yapan Güneş-Venüs kombinasyonu size olumlu etkiler verecek. Eğer partnerinizle aranızda sorunlar varsa, bu günler aranızı düzeltmek için bir fırsat yaratacak.

20 Nisanda 5. eve giren Güneş; aşk ilişkilerinde size enerjik ve hareketli bir etki verecek. Bu dönemde karizmatik etki alanınız artacak. İyi başlangıçlar yapabilirsiniz. Burada, Oğlak'ların unutmaması gereken nokta; duygusal başlangıçlar için zaman yaratmaları, iş yaşamı ile aşk
yaşamlarını ayrı konular olarak ele alabilmeleridir.

Merkürün olan 5. evde 13 Mayısta geri gitmesi ve 31 Mayısa kadar bu konumda kalması Sürecinde varolan ilişkilerinizin kalıcılığı konusunda azami dikkat gösterin. Bu dönem, bir bardak suda fırtına koparmak için uygun zamanlardır. Sevdiğinizle karşılıklı yanlış anlaşılmalar zinciri içinde boğulmamak için hoşgörü demetleri hep elinizde olsun.

18 Mayısta yine coşkulu ve atak hareketlerden ve davranışlardan sakının. İyi niyetle yaptığınız sevgi gösterisi ters tepki verebilir.

31 Mayıs aşk konularında şanslı ve şanslı olduğunuz kadar atak olacağınız bir gün. Bugünü değerlendirin. Venüs 6 Haziranda 5. evden size vereceği etki ile aşk hayatınızda bir canlanma ve hareket başlayacak. Yeni ilişkilerin eşiğinde olabilir, eşinizle daha romantik ve etkileyici alanlarda bulunabilirsiniz.

21 Haziranda yine aynı evde Venüs-Mars kavuşumu sizin karşı cins üzerindeki etki alanınızı arttıracak. Beklemediğiniz kişilerden beklemediğiniz iltifatlar alabilir, sevgilerini ve ilgilerini görebilirsiniz.

3 Temmuzda 7. eve geçen Merkür'den alacağınız etkilerle evliliğin eşiğine gelebilir, ciddi düşünceler içine girebilirsiniz. Bu tür bir durumda yakın dostlarınızdan fikir almak uygun olacaktır.

7 Temmuzdaki Ay tutulması sırasında olabildiğince ilişkilerinizde sakin olmaya gayret edin. Aksi tutumlarınız partnerinizle olan bağlarınızı hiç beklenmedik kötü noktalara sürükleyebilir. Sakinlik ve dinginlik, bu günlerde davranışlarınızın mihenk taşı olmalıdır.

1 Ağustosta 7. eve geçen Venüs; evlilik ilişkileri için uygun etkiler verecek.

2 Ağustosta ise evlilik kararlarında çok daha dikkatli olmalısınız. Kararlarınızı mutlaka ince eleyip, sık dokuyarak verin. Yoksa, sizi üzecek durumlarla karşılaşabilirsiniz.

26 Ağustos günü de beraberlikleriniz için uygun bir gün değil. Özellikle, ciddi ilişkileriniz için karar mekanizmasını birkaç gün geciktirin.

29 Ekimde sevdiğiniz insanla (eşiniz, partneriniz) küçük nedenlerden dolayı bir kırgınlık yaşayabilirsiniz. Burada olayı sönümlendirmek sizin elinizde.

Venüs'ün 2 Aralıkta 12. eve girmesi ile alacağımız etkiler, bizi olumsuz spekülasyonlara Karşı duyarlı yapabilir. Sevdiğiniz kişi hakkında alabileceğiniz "doğru-yanlış" duyumlar Sizi yanlış yerlere sürükleyebilir. Hiçbir dedikodu, sizi onur meselesi haline getireceğiniz ruh durumu içine sokmamalıdır.

25 Aralık kendinize olan özgüveninizin artacağı gün olacak. Bu günlerde fiziki görünümünüze vereceğiniz önem, ruh durumunuzu bir kat daha olumlu hale getirecektir. Dışa yansıyacak olan bu sevimli halinizle etkili olacaksınız.