kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Giriş Saati : 23.11.2008 09:25
Güncelleme : 23.11.2008 23:02
Yeni Haber
Yurdun büyük bir bölümünde görülecek yağışların, Güney ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve batısında kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Marmara başta olmak üzere yurdun kuzeybatı kesimlerinde rüzgarın kuzeye dönmesi ile birlikte 6 ila 10 derece azalacak, güney, iç ve doğu bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı (Lodos), yurdun kuzeybatı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden orta kuvvette, güney, iç ve doğu kesimlerde kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde, akşam saatlerinden sonra Marmara'da kuvvetli olarak esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
Parçalı çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde kuzey ve doğusu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde bölge geneli yağışlı geçecek. Yağışlar yağmur ve sağanak, yarın (Pazartesi) sabah ilk saatlerde Bilecik'in yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Rüzgar akşam saatlerinden sonra kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak esecek...

DOĞU'DA YAĞIŞLI HAVA ETKİLİ OLACAK

Doğu Anadolu Bölgesi'nde yağışlı havanın etkili olacağı bildirildi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölgede pazartesi gününden itibaren yağışlı hava etkili olacak. Yağışların yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Bölgede gecenin en düşük hava sıcaklıkları Erzurum, Kars ve Ardahan'da 2, Erzincan'da 8, Iğdır'da 3 derece ölçüldü.

MERSİN'DE YAĞIŞLI HAVA

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, aşırı yağış nedeniyle derenin taşması sonucu yaklaşık yarım saat kapanan Antalya-Mersin karayolu, yeniden trafiğe açıldı.

Bilgiye göre, Bozyazı merkezinden geçen Yuva Deresi, sarısu mevkisinde aşırı yağış nedeniyle taştı. Taşmanın etkisiyle Antalya-Mersin karayolu saat 06.30 sıralarında kapandı.

Kapanan yol, belediyeye ait iş makineleriyle yapılan çalışma sonucu yarım saat sonra tek şeritten ulaşıma açıldı. Çalışmaları Belediye Başkanı Mehmet Ballı yönetti.

Bu arada, yağış nedeniyle Bozyazı merkez ile Tekmen ve Tekeli beldelerine elektrik verilemediği öğrenildi.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...