kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Kasım 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

İşte Hollywood'un en seksi anneleri

09.11.2008
Amerika'nın ünlü magazin dergilerinden In Touch, okurları arasında yaptığı bir anketle Hollywood'un en seksi annelerini seçti..
İşte Hollywood'un en seksi anneleri

Amerika'nın ünlü magazin dergilerinden In Touch, okurları arasında yaptığı bir anketle Hollywood'un en seksi annelerini seçti enseksi enseksi


İkiz annelerinin içinde en seksi:
Jennifer Lopez

Sekiz aylık ikizleri Max ve Emme ile anneliği tadan ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Hollywood'un en seksi ikiz annesi seçildi. İkiz beklediğini öğrendiğinde başta çok şaşırdığını itiraf eden Lopez, "Bu şaşkınlığın yerini zamanla büyük bir mutluluk aldı" şeklinde konuşuyor.

JENNİFER LOPEZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

40 yaşın üstünde en seksi:
Salma Hayek
Ünlü İspanyol güzel Salma Hayek, kızı Valentina'yı 41 yaşında dünyaya getirdi. Hayek, "Hamile kaldığımı ilk öğrendiğimde geç kaldığımı düşünmüştüm ama kızımı doğurunca doğru zamanda anne olduğumu anladım" diyor.

SALMA HAYEK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

TV yıldızları arasında en seksi:
Brooke Shields
"Yaptığım en bencilce şey kızlarım Rowan ve Grier'i dünyaya getirmekti" diye konuşuyor Brooke Shields. 43 yaşındaki ünlü aktris, özellikle iş hayatında yoğun olduğu zaman daha mutlu bir anne olduğunu itiraf etmekten çekinmiyor.

BROOKE SHİELDS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Stil ikonları içinde en seksi:
Katie Holmes

İki yaşındaki kızı Suri'nin kendisine güç verdiğini belirten Katie Holmes, özellikle kızı dünyaya geldikten sonra değiştirdiği giyim tarzıyla dikkat çekiyor. Kıyafet seçimleriyle trendlere yön veren ünlü aktris, "Bir çocuğunuz olduğu zaman her gün bir ansiklopedinin sayfasını okuyormuş gibi hissediyorsunuz" diyor.

KATE HOLMES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Modellerden en seksi:
Heidi Klum

12 yıl modellik kariyerinde birçok başarıya imza atan Heidi Klum, gerçek mutluluğu evinde bulan bir kadın. Yoğun iş temposuna rağmen dört yaşındaki Leni, üç yaşındaki Henri ve 23 aylık oğlu Johan'la her zaman yakından ilgilenen Klum, bir çocuk daha istiyor.

HEİDİ KLUM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Aktrislerden en seksi:
Catherine Zeta-Jones

39 yaşındaki Catherine Zeta-Jones, iki çocuk sahibi olmasına rağmen güzel vücuduyla göz dolduruyor. Anne rolleri oynamaktan sıkılan Jones, "Korseli yaşlı kadın rollerini oynamam" diyor.

CATHERİNE ZETA JONES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

İlk kez anne olanlardan en seksi:
Halle Berry
Halle Berry, sevgilisi Gabriel Aubry'den bir bebek beklediğini öğrendiğinde "Rüyalarım gerçekleşti" diye düşündüğünü belirtiyor. Kızı Nahla'ya bir kardeş daha yapmak istediklerini belirten Berry, "Ailemizi genişletmek harika" diyor.

HALLE BERRY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları