kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Konuk, katılımcı olursa o da coşuyor

06.11.2008
- Programda televizyon kırdırmak dışında neler yapıyorsunuz?
- Aklımıza gelen her şeyi yapıyoruz aslında. Mesela aklımıza geliyor, oyun oynuyoruz. Geçen gün Yüksek Sadakat geldi mesela, ben onları öyle kalabalık görünce, 'Hadi bari isim şehir oynayalım,' dedim, oynadık. Yakında arkama bir oyun dolabı koyacağız. Canımız istediğinde bir oyun oynayacağız. Konukların da katılımcı olduğu interaktif bir program olsun istiyorum yani. Konuk, katılımcı olursa ben de coşuyorum.

- Neden sizin alanınızda çok fazla kadın televizyoncu yok sizce?
- Birileri desteklerse bence benim gibi çok kadın çıkar. Bir kere kadınlar çok komik, çok eğlenceli. Erkekler komik olmalarını kadınlara borçlu. Malzeme bizden çünkü. Babaannelerimiz, anneannelerimiz yıllarca acayip komik hikayeler anlattı. Biz kendi aramızda fısfıs müstehcen hikayeler anlatıp gülmez miyiz? Erkekleri yetiştiren de bizler değil miyiz? Kadın olmak zaten başlı başına komik.

- Programda konuklara domatesin kilosunu soruyorsunuz, evden sağ ayağıyla çıkıp çıkmadığını soruyorsunuz vs. Ben de size sorayım o halde. Var mı böyle enteresan durumlarınız?
- Mesela her gece eve gidince en az beş dakika, uyumuş olan kocamı ve çocuğumu öperim, öperim, öperim. Ondan sonra uyurum. Mutlaka her akşam, başucumda duran Mevlana'nın Mesnevi'sinden bir sayfa okurum. 'Bugün benim için ne çıkmış?' diye. Benim özel şükür dualarım vardır, her gece onları okurum. Sabah mutlaka sağımdan kalkar, besmele çekerek uyanırım.