kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Kasım 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Avrupa takıntım yok

Giriş Saati : 06.11.2008 10:18
Güncelleme : 06.11.2008 20:59
Yeni Haber
'Ihlamurlar Altında' dizisiyle Arap televizyonlarının gözdesi haline gelen Bülent İnal, bu ilgiyle ilgili şöyle konuştu: Arap televizyonlarını birçok farklı ülke izliyor. Avrupa takıntım yok, dünyaya açılmak daha önemli...

Geçtiğimiz sezon Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden'in başrolünü paylaştığı 'Gümüş' dizisi, Arap televizyonlarında büyük ilgi görmüştü. 'Gümüş'ün ardından Bülent İnal ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerini paylaştığı 'Ihlamurlar Altında' adlı dizi de Arap televizyonlarını fethetti.

BÜLENT İNAL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

DİZİDE İLERİDEYİZ

Araplar'ın bu yoğun ilgisini değerlendiren Bülent İnal, bu sayede dünyaya açıldığı için mutlu olduğunu dile getirdi. Dizinin Arap televizyonlarında yayınlanmasından sonra Arap yarımadasında da üne kavuşan İnal, geçtiğimiz günlerde bir mobilya firmasının reklamları için Beyrut'taydı.

Reklamın basın toplantısı için önümüzdeki günlerde de Dubai'ye gidecek olan İnal, oynadığı dizinin yurtdışında beğeniyle izlenmesiyle ilgili olarak şunları söyledi: "Bizde genelde diziler iç pazar için üretiliyor birdenbire başka bir pazar keşfedildi. Talep gelmesi çok güzel bir şey. Dünyaya açılmak için de bir yol" dedi.

Dünyanın sadece Avrupa'dan ibaret olmadığını dile getiren İnal, sözlerini şöyle sürdürdü: "Arap televizyonlarını sadece Araplar izlemiyor, çok geniş bir alana yayılıyor. İlla Avrupa olsun diye bir takıntımız yok. Kendimizi Avrupa'ya beğendirme gibi bir derdimizin olmaması gerek diye düşünüyorum. Bence biz dizi sektörü bakımından Avrupa'dan daha ilerideyiz."

İSTANBUL'U SEVİYORLAR

Arapların kendisine olan beğenilerinin sebebini, kültürel yakınlık olarak gösteren başarılı oyuncu, "Kültür ve yaşam biçimi olarak bizi kendilerine yakın görüyorlar. İstanbul'u ve Boğaz'ı çok seviyorlar. En önemli etken Müslüman bir ülke olmamız" dedi.

GÜNAYDIN