kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Basketbol ve Ülker!..

ÜLKER'DEKİ dostlarım hemen aradılar.. "Antrenör konusunda Galatasaray'a baskımız yok. İstedikleri hoca ile çalışabilirler. Hatta bu sezon başında pek çok adayla konuştular da" dediler..
Ülker geçen yıl, Fener'e adını, Galatasaray'a parasını verirken "Ülker'i şampiyon yapan hocamızla çalışırsanız memnun oluruz"u ima etmiş sadece.. "Şart değil" diyerek.. Bu yıl o bile yokmuş..
Araştırdım.. Doğru.. Galatasaray geçen sezon biterken koçuna "Ayrılık" haberini vermiş. Koç da Beşiktaş'la el sıkışmış hatta.. Ama Galatasaray konuştuğu her adaydan "Hayır, biz bu koşullarda görev yapamayız" yanıtını almış..
"Bu koşullar" ne?.
Efendim zamanında Yalçın Granit tarafından kurulan bir Ağabeyler Gurubu vardı. Bunlar her maçta kenar sırasının (Bench) hemen arkasında oturur ve takımı desteklerdi. Başarılı da olmuştu Yalçın'ın çabaları..
Şimdi Yalçın Granit ortalarda yok.. Ama benzeri bir gurup varmış.. Eski yeni ağbiler.. Bunlar benchin hemen ardında oturup, hakeme, koça, oyunculara, Allah ne verdiyse bağırıp çağırıyor, hatta koça hakaret ediyorlarmış..
"Bench arkası boşaltılmazsa gelmeyiz" demiş konuşulan hoca adayları ve yönetim de ağabeylerle çalışmaya razı eski koça geri dönmek zorunda kalmış..
"Miş.. Mış.." diye anlatıyorum, çünkü bunlar bana anlatılanlar. Anlatanlar da işin tam da içinde olanlar. Gazeteci de var içlerinde..
Ama hiçbiri yazılmıyor nedense..
"Zaten ne yazılıyor ki" derseniz, haklısınız..
Vay halkın haber alma hakkı vay!..