kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Nefes tekniği ile kaliteli orgazm

Cinsel Tıp Derneği Başkanı Dr. Cem Keçe
Giriş Saati : 16.10.2008 10:34
Güncelleme : 16.10.2008 22:02
Yeni Haber
Cinsel Tıp Derneği Başkanı Dr. Cem Keçe, cinsellikle ilgili sorularınızı yanıtlıyor...

Ben 30 yaşında evli bir erkeğim. Orgazmı kolaylaştıran nefes tekniği var mı öğrenmek istiyorum. Eğer böyle bir teknik varsa nasıl uygulandığını anlatır mısınız? Sekste mutlu olmak istiyorum. Ali M./Çankırı

Nefes teknikleri tek başına orgazm olmak için kullanılamaz. Ancak bazı durumlarda çok özel nefes teknikleri orgazm olmayı kolaylaştırabildiği gibi yaşanan orgazmın kalitesini de artırabilir. Çünkü orgazma yaklaşırken kalp çarpması artar, ateş basması olur, bacaklarda, kalçalarda ve midede kasılmalar olur, nefes hızlanır ve sanki göğüsün alt tarafıyla nefes alınıyormuş gibi bir durum oluşabilir.

DERİN NEFES ALIN

İşte bu anda orgazmı çok daha şiddetli yaşamak için; göğüs boşluğunu karın boşluğundan ayıran bir kas olan diyaframdan derin nefes almak gerekebilir. Bunun için ilk aşamada burundan, kısa, sert ve derin bir nefes alınır, akciğerler tam olarak doldurulur. Daha sonra nefes mümkün olduğu kadar ağır bir şekilde ve kesintisiz olarak ağızdan verilir. Ciğerlerin boşalması mide kaslarının kasılmasıyla sağlanır. Nefes bittiği zaman mide sanki bel kemiğine yapışmış gibi durur. Cinsel gücün toplandığı nokta burasıdır.

ÜÇ KEZ TEKRAR

Nefes tam olarak boşalınca tekrar burundan kısa, sert ve derin bir nefes daha alınır ve aynen devam edilir. Bu işlem üç kez tekrarlanınca cinsel güç iyice artar ve kişi hazırsa kendini bırakarak daha kaliteli bir orgazm yaşayabilir. Orgazmı kolaylaştıran nefes tekniği budur.

* HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...