kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Tea Leoni ile evli olan Duchovny'nin biri 9, diğeri 6 yaşında iki çocuğu var.

'X' değil 'Sex' dosyaları açılıyor!

06.10.2008
'X Files' dizisinin yakışıklısı David Duchovny, son dizisi 'Californication'da canlandırdığı yazar Hank Moody gibi seks bağımlısı çıktı! Duchovny, bir klinikte tedavi görmeye başladı!..
1990'lı yıllara damga vuran ünlü 'X Files' dizisinin yakışıklı oyuncusu David Duchovny bugünlerde seks bağımlığı ile mücadele ediyor. Türkiye'de ComedyMax kanalında gösterilen son dizisi 'Californication'da seks delisi yazar 'Hank Moody'i canlandıran Duchovny, geçtiğimiz ay seks bağımlısı olduğunu itiraf edip bir klinikte tedavi görmeye başladı. 11 yıldır oyuncu Tea Leoni ile evli olan iki çocuk babası yakışıklı oyuncu, oynadığı rolden çok etkilendiğini söylüyor.

Karaktere fazla büründü
Life&Style dergisine konuşan dizi ekibinden arkadaşları David Duchovny'nin rolüne çok uyduğunu ve canlandırdığı karaktere büründüğünü belirtiyor. 48 yaşındaki aktörün bir yakını ise Duchovny'nin seks düşkünlüğünün aslında sadece rolüyle ilgili olmadığını söyleyip, ekliyor: "Gençliğinden beri seks bağımlılığı ile mücadele ediyordu."

14 yaşında ilk cinsel ilişki
İlk cinsel ilişkisini 14 yaşında yaşayan Duchovny, 16 yaşında kendisinden yaşça büyük evli bir kadınla ilişki yaşamaya başlamış. Özellikle 1980'li yıllarda pornografiye düşkünlüğü artan yıldızın New York'taki dairesinin yakınındaki bir gazete bayiinin çalışanları, Duchovny'nin kadınları çok sevdiğini belirtip, onu sık sık elinde cinsel içerikli dergilerle gördüklerin anlatıyor.
Haberin fotoğrafları