kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Ekim 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Hakkari Buzul dağları bombalandı

Giriş Saati : 06.10.2008 18:12
Güncelleme : 06.10.2008 19:07
Yeni Haber
Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Buzul dağları bölgesinde tespit edilen bir terörist gruba yönelik olarak Türk Hava Kuvvetlerine mensup savaş uçaklarınca hava operasyonu icra edildiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan basın açıklamasında şu bilgilere yer verildi:

''3 Ekim 2008 tarihinde Aktütün Jandarma Sınır Bölük merkezine teröristlerce düzenlenen saldırıya katılan PKK/KONGRA-GEL terör örgütü mensuplarının takibine devam edilmektedir.

Bu kapsamda, 6 Ekim 2008 günü Hakkari ili Buzul dağları bölgesinde tespit edilen bir terörist gruba yönelik olarak Türk Hava Kuvvetlerine mensup savaş uçaklarınca hava operasyonu icra edilmiştir.

Görevlerini başarıyla tamamlayan uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir.

İcra edilen operasyonlarda, her zaman olduğu gibi sadece PKK/KONGRA-GEL terör örgütü hedef alınmış, sivil halkın olumsuz etkilenmemesi için gerekli hassasiyet gösterilmiştir.''

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİSTLERDEN 4'Ü YABANCI UYRUKLU

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Jandarma Karakolu'na yapılan saldırı sırasında öldürülen ve cesetleri dün gece Şemdinli Devlet Hastanesi'ne getirilen 9 PKK'lı teröristten 4'ünün yabancı uyruklu olduğu bildirildi.

Şemdinli Devlet Hastanesi morgunda otopsileri yapılan cesetlerden yabancı uyruklu olanların Şemdinli Belediyesi tarafından defnedileceği belirtiliyor.