kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Candan Erçetin

İstanbul ve Dünya için S.O.S. zamanı!

04.10.2008
S.O.S. İstanbul'da, Lale Mansur'dan Pelin Batu'ya, Ceyda Düvenci'den Aylin Aslım'a, Candan Erçetin'den Ece Sükan'a uzanan ünlüler zinciri, farklı sivil toplum örgütlerinin kampanyaları için sözcülük yapacak..
* Ceyda Düvenci'nin sözcülüğünü yaptığı eğitim projesi Bir Çocuk Değişir, Türkiye Değişir ile TEGV (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı)

* Sözcülüğünü oyuncu Lale Mansur'un üstlendiği, Mimar Sinan'ın mimarlık mirası başta olmak üzere tüm kültürel değerlere duyarlılığı arttırmak amaçlayan Sinan'a Saygı projesiyle ÇEKÜL (Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı)

*
Ece Sükan tarafından tanıtılacak, ilköğretim öncesi çocuk eğitimini vurgulayan 7 Çok Geç projesiyle AÇEV (Anne Çocuk Eğitim Vakfı)

* Prof. Dr. Türkan Saylan'ın da katılacağı genç tiyatrocuların sunacağı bir dramayla anlatılacak, oyun çağındaki çocukların psikolojik ve sosyal gelişimlerine destek vermek üzere okullarda oyun parkları yaptırmaya yönelik Oyun Parkımı İstiyorum projesiyle ÇYDD (Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği)

* Sözcülüğünü Pelin Batu'nun üstlendiği, tutuklu ve hükümlü çocukların eğitim programlarına yoğunlaşan Aynı Gökyüzüne Bakıyoruz projesiyle TOG (Toplum Gönüllüleri)

* İklim değişikliğine yenilenebilir enerji ile çözüm yaratmayı amaçlayan İklimi Kurtarmak İçin Enerji [D]evrimi projesiyle Greenpeace.

* Aylin Aslım
tarafından anlatılacak, kadınların maruz bırakıldığı fiziksel, zihinsel ve ekonomik şiddeti sona erdirmeyi amaçlayan Kadına Yönelik Şiddete Son projesiyle Uluslararası Af Örgütü

* Suyunu Boşuna Harcama
projesiyle TEMA (Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı)

* Candan Erçetin'in tanıtacağı Müziğin Dokunduğu Yaşamlar projesiyle İstanbul 2010.
Haberin fotoğrafları