kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Britney Spears

Her anne hata yapar!

02.10.2008
Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkardığı 'Through the Storm' isimli kitabıyla gündemde olan Britney Spears'ın annesi Lynne Spears, People dergisine konuştu: Başa dönsek, kızlarımın şöhret olmasına izin vermeyebilirdim..
OAmerika'nın en şöhretli kadınlarından biri olan Britney Spears'ın ve en az onun kadar tanınan kardeşi Jamie Lynn'in annesi... Britney Spears'ın başına gelen talihsiz olaylarda gözler hep onun üzerine çevrildi ve eleştiri oklarının hedefi oldu. Yaşanan olaylarla ilgili çoğu zaman susan anne Spears, beş yıl önce bir kitap yazmaya karar verdi.

*BRİTNEY SPEARS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

211 SAYFA
'Through the Storm-Fırtınanın İçinden' adını verdiği kitapta Lynne Spears bir anlamda günah çıkarttı. Kitabıyla ilgili People dergisine konuşan anne Spears, samimi bir şekilde içini döktü. 211 sayfalık kitabında aile fotoğraflarına ve Britney'nin çocukluk yıllarına yer veren Spears, "Onu gerçekten anlamak isteyen tüm hayranları bu kitabı okumalı" diye konuşuyor. Lynne Spears, kitabında küçük Britney'yi, tüm ailenin yeteneğinin farkına vardığı ve kendine güvenen, sosyal bir kız olarak tarif ediyor. Anne Spears, kızını şov dünyasına ittiği konusundaki söylemleri inkar ediyor ve şarkıcının her zaman buna ilgili olduğunu, hep Madonna, Whitney Houston gibi isimleri örnek aldığını yazıyor.

ŞOKA GİRDİM
Kızının 1998 yılında 'One More Time' adlı şarkısıyla yaptığı çıkıştan çok memnun kaldığını belirten Spears, çocukluk arkadaşı Jason Alexander'la aniden evlenmesiyle şok içine girdiğini belirtiyor. Kevin Federline'la yaptığı evliliğe her zaman olumlu gözlerle baktığını belirten anne Spears, "O çok sorumluluk sahibi bir baba" diye konuşuyor. Spears kitabında, 16'sındaki kızı Jamie Lynn hamile kaldığında 'yumruk yemiş' gibi hissettiğini de yazıyor. Her annenin hata yapabileceğine dikkat çeken Spears, şöyle konuşuyor: "Başa dönsek kızlarımın şöhret dünyasına girmesine izin verir miydim bilmiyorum ama hayallerinin peşinde koşmaları için onları yine cesaretlendirirdim."