kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Çok izlenince şımardım RTÜK'e hak veriyorum!

DENİZ AYYILDIZ - GÜNAYDIN
02.10.2008
atv'deki yeni şovu 'Huysuz'la Görücü Usulü' ile ekranlara dönen Huysuz Virjin, 'yasaklı' dönemini anlatırken özeleştiriden geri durmuyor: Çok izlendiğimi görünce şımardım. Fazla müstehcen olmaya başladım. RTÜK'e hak verdim. Aptalca müdafaa yapmam..
Seyfi Dursunoğlu, izleyicilerin karşısına yine 'Huysuz Virjin' olarak çıkmanın tatlı heyecanı içinde. Çengelköy'deki evinde, keyifli bir havuzbaşı sohbeti yaparken sanki 'Huysuz Show'a konuk olmuşuz gibi, kahkahalara boğulduk. RTÜK'ün koyduğu 'ekran yasağı'nın Seyfi Bey'i ne kadar yaraladığını ise sorularımıza cevap verirken gözleri dolunca anladık...

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

* 'Huysuz'la Görücü Usulü' nasıl bir program olacak?
Formatı İsrail'den. Kendi geleneklerimize uygun şekle getirdik. Onlarınki fazla modern. Bütün ağırlık üzerimde. Kimse 1.5 saat espri yapamaz. Kolay değil. Program benimle başlıyor, benimle bitiyor. Ama böyle düşünemedim, düşük fiyat istedim. Pişmanım. (gülüyor)

80 YAŞINDAKİNİ EVLENDİRMEM
* Ekranlarda çok izlenen bir sürü evlilik programı var. Sizinkinin farkı nedir?
Burada, bir aile geliyor. Baba, anne, kızkardeş... Öbürlerinde sap iki kişi geliyor. Adam gelmiş 80 yaşına, sapık! Neymiş, evlenmek istiyormuş. Bizimki böyle değil. Evlenme çağındaki gençler gelecek.

* İkinci baharını yaşayanların da evlenmeye hakkı yok mu?
35-40 yaşında biri gelse kabul edeceğiz. Mesela tahsil yapmıştır, evlenememiştir. Veya arızalıdır, tedavi olmuştur da evlenmeye karar vermiştir. (kahkahalar) Bu program, evliliğe ciddi bir adım olacak.

* Ailesi olmayan katılamayacak mı?
Eee, o zaman da birilerini bulacak artık. Teyzesi, dayısı, halası, komşusu...

* Kızlar da aileleriyle mi gelecek?
Hayır, yalnızca erkekler; kızlar değil. O noktada rahatsızım. 8 kızımız var. İlk etapta 4'ü çeşitli varyasyonlarla elenecek. Kızlar ikiye indiği zaman aileleri gelecek.

POZİSYONUM NE BİLMİYORUM
* Kız tarafı siz mi olacaksınız?
Yapımcılara soruyorum. Orada p...k pozisyonunda mıyım, neyim? (kahkahalar) Program, evime benzeyen bir dekorda çekilecek. Ev sahibi benim yani. İyi de, benim evimde niye böyle işler yapılıyor? Onun izahını yapamıyorlar bir türlü...

* Türkiye'de insanlar niçin evlenmek için televizyonlara çıkıyorlar?
Genç olsam ve bana böyle bir teklif gelse kabul etmem. 'Ben bulamıyorum, siz bulun' der gibi. Ama, televizyona çıkmak hoş geliyor insanlara. Bir de ödüller var tabii.

HUYSUZ GELİN OLSAYDI...

* Huysuz Virjin, programa gelen bir gelin adayı olsaydı nasıl davranırdı?
Herif yandı... (gülüyor) Önce kendini kabul ettirmek için gayet uysal davranırdı. 'Yatağa çok düşkün değilim' derdi ama sonra her gece adamın gırtlağını sıkardı.

* Sizce evlenecek bir genç kızda ne gibi özellikler olması gerekir?
Evliliği yürütebilmek için toleranslı olması lazım. Pek çok insan evlendiğinde yumurta kırmasını bile bilmez. Ama o cicim aylarında, kadın yumurta kıramasa da, erkek kabuklarıyla yese de güzel gelir. Sonra kabuklar dokunmaya başlıyor.

* Ömür boyu aşka inanır mısınız?
Vallahi, birgün gideceklerini bildiğim için, benimkiler ömür boyu olmuyor. Belki geleneklerimize ters gelebilir. Ama gerçek bu. Hep, 'Beraber olduğum sürece eğleneyim, nasıl olsa gidecek' demişimdir.

RTÜK'ÜN ŞARTI BANTTAN YAYIN

* Ekran yasağını nasıl aştınız?
Çok da televizyona çıkma heveslisi değilim artık. Fakat benim için gurur meselesi oldu. Kolumdaki kılları aldırmadım, dudaklarıma birşey yaptırmadım. Bir tip canlandırıyorum. Nasıl Karagöz, Hacivat varsa 'Huysuz Virjin' de bir zenne tipi. Saygı gösterilmesini isterdim. Ancak, ben de çok izlendiğimi görünce biraz şımardım. Fazla müstehcen olmaya başladım. Tek arzum seyirciyi güldürmekti. Fakat en çok kanal kapattıran bendenizim. Neyse ki, atv ilgilendi, problemleri çözdü.

* Hangi konularda ileri gittiğinizi düşünüyorsunuz?
Seks! Ama seksin olmadığı komedi yoktur ki. Başka ne konuşacaksın, ne yapacaksın? RTÜK'e hak vermiyor da değilim. Kendimi aptalca müdafaa etmem. Ellerinde bantlarım var; önüme koyarlar. 'Bu lafları sen söylemedin mi?' derler bana. O zaman da rezil olurum. Bu program da evlilik üzerine. Esasında yine seks... (kahkahalar) Fakat canlı yayın değil. Bant çekeceğiz. RTÜK o şartla kabul etmiş. Herhangi bir saat belirtmemiş. O bakımdan memnunum. Çünkü kaçırıveriyorum ağzımdan.