kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Aynı eve taşınacaklar... Geçtiğimiz haziran ayından bu yana Paul Sculfor'la birlikte olan Cameron Diaz, sevgilisinin kendisiyle birlikte yaşamasını istiyor. Ünlü modelin yakında Diaz'ın Los Angeles'taki evine taşınacağı söyleniyor.

Artık sevgilimin yakasından düş!

02.10.2008
Dört aydır İngiliz model Paul Sculfor'la birlikte olan Cameron Diaz'ı, sevgilisinin eski aşkı Jennifer Aniston çileden çıkardı. Yakışıklı modele sürekli mesajlar yollayan Aniston'a cevap, Cameron Diaz'dan geldi..
Aşk hayatında aradığı mutluluğu İngiliz model Paul Sculfor'da bulan Cameron Diaz, sevgilisini kimselere kaptırmak istemiyor. Sculfor'ın kendisinden önce Jennifer Aniston'la kısa süreli bir aşk yaşadığını bilen Diaz, onu ünlü yıldızdan uzak tutabilmek için elinden gelen her şeyi yapıyor.

*CAMERON DİAZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*JENNİFER ANİSTON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

LONDRA'DA YEMEK DAVETİ
Son günlerde de eski dostu Aniston'ın sevgilisine gönderdiği cep telefonu mesajları yüzünden Diaz büyük sıkıntı yaşıyor. Bu yılın başında yaklaşık bir ay birlikte olduğu ve hâlâ unutamadığı yakışıklı modelle bağlarını koparmak istemeyen Aniston, neredeyse her gün mesaj atıyor. Ancak birkaç gün önce Diaz, sevgilisine bir mesaj daha gelince çileden çıktı. In Touch dergisine konuşan Diaz şunları söyledi: "Jennifer, Paul'e mesaj atıp Londra'nın en iyi restoranlarını sormuş ve Londra'ya gittiğinde bir akşam yemek yiyebileceklerini ima etmiş. Bunların hepsi bahane! Tek derdi Paul ile yeniden irtibata geçmek. Ama ben buna asla izin vermeyeceğim!" Olay sonrasında Aniston'a cevabı kendi elleriyle yollayan Diaz, mesajında sertçe güzel meslektaşını uyarmış: "Artık Paul'e mesaj atma ve arama! Sevgilimin yakasından düş!" Öte yandan Aniston'a yakın kaynaklar, onun ruh hali için endişelenmeye başladıklarını söylüyor. Güzel yıldızın, şiddetli depresyonun eşiğinde olduğu söyleniyor.

Haberin fotoğrafları