kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ayaküstü sorgu sual Ece Erken

* Ece Hanım, atv'deki yeni programınız 'Mavi Şeker' hayırlı olsun. Fakat merak ettim şekerin mavisi nasıl oluyor? Niye mavi şeker? Birincisi yapım şirketimizin adı maviyle başlıyor. İkincisi gözlerim mavi. Sarı şekerlerden sıkılanlara mavi şeker veriyoruz!
* Siz bu konulara pek girmek istemiyorsunuz ama soracağım. Her gün Tuncer Öztarhan'la evliliğinizle ilgili yeni bir haber çıkıyor. Son durum nedir? Şu an bilmiyoruz, düşünme dönemindeyiz de diyebilirim. Bizimki sekiz yıllık bir beraberlik, dışarıdan yorum yapmak çok kolay... Ben bu ilişkiye çok emek verdim...

BEŞ KİLO VERDİM

* Bu olaylarda bir pişmanlığınız var mı? Keşke özel hayatımız basına yansımasaydı.
* Peki siz nasıl etkilendiniz? İyi misiniz? Bu dönemde beş kilo verdim. Yemek yiyemiyorum.
* Ramazan pidesi ne kadar? Bilmem! Çok zayıfladığım için oruç tutamıyorum. Aslında ekmeğin de ne kadar olduğunu bilmiyorum çünkü ekmek de almıyorum.
* Evlilikte bir eş olarak kendinize 10 üzerinden kaç puan verirsiniz? Kendime de eşime de 5 veririm. Çünkü evlilikte hiç kimde 10 üzerinden 10 alamaz bence.

KUAFÖRÜM SPONSOR
* Bir daha ilişkilerinizde ne yapmazsınız? Olayları fazla büyütmem herhalde.
* Bugünlerde sizi en iyi anlatan şarkı hangisi? Tarkan'dan 'Arada Bir'.
* Kuaföre ayda 3 bin YTL harcadığınız haberleri çıktı, aylık masrafınız ne kadar? Bir kere kuaföre 3 bin YTL harcadığım yalan. Çünkü; kuaförüm sponsorum zaten. Yazılanların aksine de aylık masrafım çok az. Yemeklerimi annem yapıyor. Ben cimri değil, tutumlu bir insanım.
* Evinizi de böyle mi aldınız? O konu da çok yazıldı... 12 yıldır çalışıyorum ve çalıştığım parayla 2002 yılında kendime bir ev aldım. Yazılanlar yine doğru değil, evimi kendi paramla aldım.
* Teşekkür ederim, programınızda başarılar dilerim... Ben teşekkür ederim.