kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
ŞİRİN SEVER

Ortaya karışık...

Mahsun'un sakalı
Mahsun Kırmızıgül yeni filmi 'Güneşi Gördüm' için 'yine' sakal bırakmış. Kars'ta 'yeni' imajı ile görüntülenince de olay çıkmış. Bu haliyle ilk kez filmde görünmek istiyordu, sürpriz yapacaktı belli ki. Atladığı bir şey var; önceki filmi 'Beyak Melek'te de sakallıydı, kimseye sürpriz olmazdı! Hollywood'ta oyuncular rolleri için kilo alıyor, kilo veriyor, saçlarını kazıtıyor, şekilden şekile giriyorlar. Bizimkilerin tüm yaptığı sakal bırakmak ya da sakal kesmek! Bunun için de olay çıkarıyorlar. Ne gerek var?

Tek eksiğimiz Emmy!
Kırmızı halıya gidemedik ama evdeki kırmızı koltuktan, 'Televizyon Oscarları' da sayılan Emmy törenini izlerken, merak ettim: Bizim niye saygın, aklı başında televizyon ödülleri organizasyonumuz yok? Bir-iki yıl önce Beyaz İnci diye bir şey çıktı, bir kere yapıldı, tedavülden kalktı! Yıllardır dizilerle yatıp kalkılan, her sezon 50-60 dizinin ekranda boy gösterdiği bir ülkede enteresan değil mi bu eksiklik? Daha önce adını sanını bile bilmediğimiz, sadece dizilerde oynayıp parlayan, tanınan ve bu işte kariyer yapan insanlar var. Yani devasa bir sektör oluşmuş, ödülü yok! Dizi ödülleri verilse... O, herkesin şikayet ettiği reyting savaşı durulmuş, biraz da kaliteli dizi yapmak adına yarışılmış olmaz mıydı?

Aysun mu Müjde mi?
Aysun Kayacı program partneri Müjde Ar'ın estetik yaptırıp neredeyse on yaş gençleşmesi üzerine "Müjde'nin yeni halini çok beğendim, keşke ben de ona benzesem" demiş! Bir tarafta sarışın bomba Aysun Kayacı, bir tarafta şarap gibi bir Müjde Ar... Sizce hangisi?

Ah şu ayrılık
Bergüzar Korel- Tan Sağtürk ikilisi ayrılmış. Alışkınız kısa ömürlü ilişkilere, şaşırmadım. Ayrılık nedeni belli değil ama gazetelere bakarsanız hepsinde ayrı sebep var: Birinde Tan Sağtürk'ün gönlü bir mankene kaymış, diğerinde kızın gönlü sörf hocasına kaymış vs. Hiçbiri enteresan gelmedi bana, Sağtürk'ün Vatan'a söylediklerinin dışında! "Bergüzar'ın annesi de benim annem de evlenip çocuk sahibi olmamızı çok istiyordu. Bu yüzden ayrılığı anneme telefonda söyleyemedim" demiş. Onun yerine koysanıza kendinizi... Bir ilişkinin bittiğini, en 'özeliniz'i bile yakınlarınıza anlatma fırsatınız, şansınız yok! Onu bırakın; ayrıldığınızı, aldatıldığınızı bile basından öğrenebilirsiniz; olmadı diye şükredin! Olay o kadar acımasız, ünlü olmak bu kadar zor bir şey işte...

Moda Hindistan
Oylum Talu'nun Habertürk'teki haftasonu programında Fest Travel'ın sahibi Faruk Pekin konuktu. Yurtdışı turlarında artık alışveriş ya da denize rağbet olmadığını, ikisinin de Türkiye'den karşılandığı anlattı, Türkler'in artık otantik noktalara merak sardığını anlattı. En çok talep gören yer Hindistan'mış şu sıra. "Şu anda 300 kişi sırada bekliyor" dedi. Gitmek için modası geçene kadar beklesek mi?