kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Aysun Kayacı, Ürek’in canlandırdığı Burhan rolü için şunları söyledi:"Fatih, Burhan için maço oluyor ve Burhan beni çok etkiliyor."

Yokluktan dolayı hep benimle uğraşılıyor!

İLKER GEZİCİ
23.09.2008
Sinemaya adımını 'Şeytanın Pabucu' filmi ile atan Aysun Kayacı, rol arkadaşı Fatih Ürek'i filmde öpeceğine dair çıkan haberler için son noktayı koydu: Böyle bir beyanım yok. Yokluktan dolayı benimle uğraşılıyor..
Mia Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Turgut Yasalar ile Hilal Bakkaloğlu'nun yaptığı 'Şeytanın Pabucu' adlı filmin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Önceki gün filmin Çengelköy'deki çekimlerine katılan başrol yıldızları Fatih Ürek ve Aysun Kayacı, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aysun Kayacı, bir süredir magazin basınında rol arkadaşı Fatih Ürek'le öpüşeceğine dair çıkan haberlerle ilgili son kez konuştu. "Yokluktan dolayı benimle uğraşılıyor. Yazıldığı kadar abartılı bir popülerliğim yok. Öpüşme olayı çok uzadı böyle şeylerden hoşlanmıyorum" diyen Kayacı ekledi: "Bu öpüşme hadisesinde o kadar günahsızım ki. Ağzımı açmadım bu konuda. Senaryoda da böyle bir şey yok."

*AYSUN KAYACI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Eli işte gözü oynaşta
Kayacı, oyunculuk konusunda çok yeni bir isim olduğunu ve bu nedenle kolay rolleri seçtiğini de vurguladı. Filmde Aysel adında bir genç kızı canlandıran Kayacı, rolü için sürekli gözlem yaptığını belirtti. Aysel'in çeyiz düzen, burnunu kapının ucundan dışarı çıkarmayan, baskı altında yaşayan ve hayırlı bir kısmet bulup evlenmek isteyen bir karakter olduğuna dikkat çeken Aysun Kayacı, "Eli işte gözü oynaşta bir rol. Ama sonuçta Türk kızıyız, genlerimizde var, olacak o kadar" dedi. Filmin çekimlerinde çok eğlendiğini belirten Kayacı, Fatih Ürek'le çalışmaktan çok keyif aldığını ve onun çok yetenekli bir oyuncu olduğunu da sözlerine ekledi. Filmde kılıktan kılığa giren Fatih Ürek ise, Çengelköy'de gerçekleştirilen çekimlerde 'Hacı Abla' oldu. Ürek, "Kendimi çok garip buluyorum. İki role birden bürünmek tuhaf oluyor. Bir Burhan oluyorum, bir Hacı Abla. Etraftakiler de çok şaşırıyorlar, tanımıyorlar bazen beni ama çok güzel tepkiler alıyorum" dedi. Ürek, filmde canlandırdığı karakterleri de şu sözlerle anlattı: "Burhan diye şans oyunları oynayan ve kaybeden bir adamın, Hacı Abla yerine geçerek yaşadığı olayların gösterildiği komik bir hikaye anlatıyoruz." Merakla beklenen 'Şeytanın Pabucu', 5 Aralık'ta 200 kopya ile vizyona girecek.
Haberin fotoğrafları