kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
5 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Emekli ikramiyesiyle tam 8 kez estetik oldu

DİDEM SEYMEN - SAĞLIK SERVİSİ
Güncelleme : 05.09.2008 02:10
Bugünlerde, emeklilerin en büyük keyfi; estetik doktorlarının kapılarını aşındırmak ve emekli estetiği yaptırmak. 55 yaşındaki emekli öğretmen Ayşe Göçmez, bu trendin en ateşli takipçilerinden biri. Emekli ikramiyesiyle tam 8 operasyon geçirdi..
55 yaşındaki emekli öğretmen Ayşe Göçmez, bir sene önce estetik ameliyatlara başladı. Tam bir sene içerisinde sekiz kez estetik ameliyat yaptırdı... Önce sadece boynunu gerdirmek için doktora giden Göçmez, birçok estetik operasyon oldu.

OĞULLARI İSTEMEMİŞ!
Kendisi, bu sevdaya niye tutulduğunu şu sözlerle dile getiriyor: "Cildim çocuklarımı büyütürken bozulmaya başladı. Özellikle boyun bölgem, genetik nedenlerin de etkisiyle çok kırıştı ve yıprandı. Bu durum, hiç hoşuma gitmediği için estetik yaptırmaya karar verdim..." Kendisi estetik müdahalelere çok meraklı olsa da, Göçmez'in doktor olan iki oğlu, onun ameliyat olmasına şiddetle karşı çıkmış. Hatta ona, "Annemiz gibi kal. Ablamız gibi görünmeni istemiyoruz" bile demişler. Oğulları gibi doktor olan eşi ise, en büyük destekçisiymiş. Hatta onu desteklemekle kalmayıp, kendisi de bir dönem ameliyatla üst gözkapağını kaldırtmayı düşünmüş. Ancak cesaret edememiş.

ARTIK MUTLUYUM!
Çevresinden gelen farklı tepkiler yerine sadece kendi isteklerine kulak veren Ayşe Göçmez, "Hakkımda kimin ne düşüneceğini umursamadım ve umursamıyorum. Mutsuzdum ve beni mutlu edecek şeyi yaptım" diye konuşuyor. Emekli öğretmen, ekliyor: "Emekli ikramiyem ameliyat masraflarını karşılamaya yetmeyince, eşim bana yardımcı oldu. Şimdi her gören, 'ne kadar gençleşmişsin, güzelleşmişsin' diyor. Söylemediğim insanlar ameliyat olduğumu anlamıyor. Bana özenip, estetik operasyonlara yönelen birçok arkadaşım var."

ALAY KONUSU OLDUM
Geçirdiği operasyonlar sayesinde kendiyle barıştığını belirten Göçmez, "Bu; benim için bir hastalığa dönüştü. Beğenmediğim bir yerim olduğu an, doktora gidiyorum. Oğullarım benimle, 'Şimdi nereni yaptıracaksın, anne?' diye alay ediyor" diye konuşuyor.