kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Nhan'ın kesilen sağ bacağı için biyonik bacak yapılacak. Penisi ve testisleri için de cinsel organ oluşturulacak.

Mucize bebek hayata tutundu

DIŞ HABERLER
3 günlükken ormanda bulunan Taylandlı Nhan'ın bacağı ile penisi parçalanmıştı. Evlat edinilen Nhan şimdi 2 yaşında ve çok sağlıklı..
O Tayland'ın kahramanlarından biri... Henüz 3 günlükken ormanda vahşi köpeklerin saldırısına uğrayan küçük Thien Nhan şu an 2 yaşında ve dünyada ilk kez kendisine yapılacak bir ameliyat için gün sayıyor. Annesinin bilinçsizce ormanda terk ettiği küçük bebeğin genital bölgesi ve sağ bacağının büyük kısmı köpekler tarafından parçalandı. Köylülerin kanlar içinde bulduğu bebek mucize eseri hayatta kaldı. Doktorlar bebeğin yaralarını dikti, çoğu parçalanmış sağ bacağını ise kesip bebeği kurtardı.

10 YIL BOYUNCA TEDAVİ
Hikâyesini duyan Taylandlı gazeteci Anh küçük bebeği evlat edindi. Her geçen gün gelişen çocuğun tam bir yaşam kaynağı olduğunu söyleyen Anh, "Annesi henüz 17 yaşındaymış. Onu yapraklara sarıp ormanda bırakmış. Bu kadar kötü bir olayla karşılaşacağını eminim o da düşünmemiştir. Ama, mucize eseri köpeklerin dişlerinden de ölümcül yaralarından da kurtuldu. Şimdi önümüzde 10 yıldan fazla sürecek operasyonlar var" diye konuştu. Penisi ve testikülleri olmayan küçük çocuğun Amerika'da yeniden cinsel organları oluşturulacak. Biyonik bir bacak da yapılacak olan çocuğun bundan sonra normal bir yaşam sürmesi bekleniyor.