kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu

Garanti'ye 200 milyon Euro kredi
GARANTİ
Bankası, 10 yıl vadeli 200 milyon Euro tutarında seküritizasyon kredisi sağladığını açıkladı. Garanti Bankası, uluslararası sermaye piyasalarından DPR (Yurtdışı Havale Akımlarına Dayalı) seküritizasyonu yoluyla kredi sağladı. Garanti, Londra merkezli yatırım bankası Barclays Capital liderliğinde düzenlenen işlem kapsamında, Avrupa Yatırım Bankası'ndan (AYB) 200 milyon Euro tutarında kredi aldı. Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, "Küresel dalgalanmanın devam ettiği ortamda kolaylıkla finansman sağlayabiliyoruz" dedi.

Özel Sermaye Fonları 2 milyar $ yatırım yaptı
DENETİM,
vergi, kurumsal finansman ve danışmanlık hizmetleri alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Ernst & Young, Özel Sermaye Fonları'nın (ÖSF) Türkiye'de, yılın ilk yarısında 2 milyar dolar düzeyinde yatırım gerçekleştirdiğini açıkladı. Ernst&Young'ın "Özel Sermaye Fonları Nasıl Değer Yaratır" başlıklı raporuna göre ÖSF'ler Türkiye'ye, 2006 yılında 2.4 milyar dolar, geçen yıl da 2 milyar dolarlık yatırım yaptı. Ernst&Young Türkiye Kurumsal Finansman Yönetici Ortağı Demet Özdemir, açıklamasında, Türkiye'nin özel sermaye fonları için cazibesini koruduğunu belirtti.

İşadamı Yeşil son yolculuğuna uğurlandı
İZMİR
Alaçatı'da kalp krizi sonucu vefat eden Yeşil Kundura'nın sahibi Mustafa Yeşil son yolculuğuna uğurlandı. Mustafa Yeşil için İstanbul Ataköy Beşinci Kısım Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine eşi Yücel Yeşil, oğlu Engin Yeşil ve kızı Emel Yeşil Küçükçolak ile yakınları ve çalışma arkadaşları katıldı. Yeşil'in cenazesi yarın ikindi namazından sonra Ayvalık kabristanlığına defnedilecek. Engin Yeşil, babasının ölüm nedeniyle ilgili bir soru üzerine, "Kalp krizi... Adli Tıp o şekilde belirledi. Babamızı çok acı bir şekilde kaybettik. Yüzerken kalp krizi geçirdi ve vefat etti" dedi.
Haberin fotoğrafları