kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Siren ile Defne Joy üvey kardeş çıktı

Yeni Haber
Modacı Siren Ertan'ın babası Barış Ertan ile sunucu Defne Joy Foster'ın annesi Hatice Hanım, 1963'te evliymiş! İki üvey kardeş İzmir'de yaşadıkları yıllarda görüşürmüş. Siren Ertan sosyeteye girdikten sonra ise yolları ayrılmış!..

Sempatik sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın, sosyetenin gözde isimlerinden modacı Siren Ertan'ın üvey kardeşi olduğu ortaya çıktı. Defne Joy'un annesi Hatice Foster ile Siren Ertan'ın babası Barış Ertan, 1963 yılında evliymiş. Hatice Foster, 'ilk aşkım' dediği Bülent Ertan'dan ayrılınca, Defne Joy'un babası ile evlenmiş. Bülent Ertan da Siren Ertan'ın annesi Birgül Vardarlı ile!

BUNU KİMSE BİLMİYOR!

Hatice Foster; Birgül Vardarlı ile çok iyi arkadaş olduklarını belirterek "Siren'in benim üvey kızım olduğunu nereden öğrendiniz? Bunu hiç kimse bilmez" dedi.

Foster, "Siren çok güzel bir bebekti. Birgül de çok güzel bir kadındır. Yani kızı annesine çok benziyor... Birgül ile biz İzmir'de çok iyi arkadaştık, sık görüşürdük. Ama İstanbul'a taşındıkları zaman bağlantımız koptu" şeklinde konuştu.

*SİREN ERTAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*DEFNE JOY FOSTER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


O SOSYETE, BİZ DEĞİLİZ

Yaklaşık iki yıl önce İzmir'den İstanbul'a taşınan ve şimdi kızı Defne ile birlikte Assos'da yaşamaya başlayan Hatice Foster, geçmişle ilgili şu bilgileri verdi:

"Barış'tan sonra ben Defne'nin babası ile evlendim. O da Siren'in annesi ile... Siren ile Defne çocukken iyi arkadaştı. İzmir'de yaşadıkları zaman birlikte oynarlardı. Ama Siren'in annesi İstanbul'a taşınınca arkadaşlığımız bitti. Çünkü o sosyete, biz değiliz. Ortamlarımız çok farklı. Siren'in babası Barış, dördüncü evliliğini kendinden yaşça küçük bir kızla yaptı; şimdi Afrika'da yaşıyor."

GÜNAYDIN