kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Uçak biletinde özel kampanyalar

Yeni Haber
SunExpress biletleri, Ramazan boyunca Worldcard sahiplerine 6, Maximum sahiplerine ise 5 taksitte satılacak.

SunExpress'in Aralık 2007'de başlattığı, yolcularına uçuş başına 1 puan veren, her 5 puan için bir tek yön bileti armağan eden "5'i 1 Yerde" kampanyası kapsamında, Ramazan'da yapılacak her uçuş, 2 puan kazandıracak, aileyle uçuşlarda 1 kişi bedava uçacak Ayrıca Ramazan döneminde SunExpress ile birlikte seyahat eden her 10 kişiye, 1 kişilik bilet armağan edilecek.

PEGASUS'DAN RAMAZANDA İNDİRİMLİ UÇMA FIRSATI

Pegasus Havayolları, ramazana özel indirim kampanyası başlattı. Pegasus Havayollarından yapılan yazılı açıklamada, kampanya kapsamında yolcuların 8-26 Eylül tarihleri arasında tüm iç ve dış hatlarda yüzde 25 indirimle uçabilecekleri kaydedildi.

Açıklamada, yolcuların, iç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Mardin, Samsun, Trabzon, Van'a yapılacak uçuşlarda, dış hatlarda ise Ankara, İstanbul ve İzmir'den, Amsterdam, Düsseldorf, Kopenhag, Köln, Londra, Lefkoşa, Münih, Stuttgart ve Zürih'e yapılacak karşılıklı seferlerde kampanyadan yaralanabilecekleri bildirildi.

Ramazan indiriminden yararlanmak isteyen yolcuların bilet rezervasyonlarını en geç 172 saat öncesinden yapmaları gerektiği belirtilen açıklamada, yüzde 25 indirimin, vergiler dışındaki ücret üzerinden yapıldığı ifade edildi. Kampanyanın bilet satışlarının 25 Ağustos Pazartesi günü başlayacağı da belirtildi.

(AJANSLAR)