kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
AZİZ YILDIRIM

Sen transferi düşünme hoca

DENİZ DERİNSU
Kezman; F.Bahçe'nin hocası Aragones'e, "Beni oynatacaksan kalayım" dedi. Dede durumu başkana iletti; "Transfer sorunlarını ben çözerim" yanıtını aldı..
Yabancı kontenjanını boşaltamadığı için transfer yapamayan Fenerbahçe'de Kezman'ın durumu hala netlik kazanmadı. Paris St.Germain'in talip olduğu ancak F.Bahçe'yi ikna edemediği için kadrosuna katamadığı Kezman'ın bu süreçte teknik direktör Aragones ile görüştüğü öğrenildi. Buna göre Sırp oyuncu, İspanyol teknik adama, "Şu anda iyi bir teklif aldım. Ama gönlüm burada kalmaktan yana. Chelsea'de bile yedek kalmamış biri olarak burada oynayıp oynamayacağım vereceğim kararda önemli. Yeni sezon kadrosunda bana yer varsa, Fenerbahçe'de kalırım" dediği öğrenildi.

BAŞKAN YILDIRIM'A İLETTİ
Bunun üzerine Aragones'in, başkan Aziz Yıldırım'la görüşerek durumu anlattığı ve "Ne yapalım?" diye sorduğu bildirildi. Ancak Yıldırım'dan gelen yanıt tecrübeli teknik adamı pek de mutlu etmedi: "Siz takımın başında gerekli çalışmaları yapın. Herkesin işi farklı. Transferle ilgili sorunları bana bırakın. Ne gerekiyorsa ben yaparım." Başkanın bu çıkışı da Kezman konusunda asla geri adım atmayacağı şeklinde yorumlandı. Buna karşılık Aragones'in işini iyi yapması için çok gerekli olan yabancı transferi de biraz daha gecikti. Fenerbahçe'nin Kezman konusunda önümüzdeki hafta içinde PSG yönetimi ile anlaşması bekleniyor.
Haberin fotoğrafları