kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Galatasaray'ı eleriz!

GALİP ÖZTÜRK
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesindeki rakibi Steaua Bükreş'in hocası Lacatus iddialı konuştu: "Skibbe ile futbolcular arasında iletişim kopukluğu var. Tur şansımız oldukça yüksek"..
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turundaki rakibi Steaua Bükreş'in teknik direktörü Marius Lacatus, Romanya'nın Prosport gazetesine konuştu. Galatasaray'ın 1989 yılında Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finalinde karşılaştığı Steaua Bükreş'te o dönem futbolcu olan 46 yaşındaki teknik adam, "1989 yarı finalinde karşılaştığımız Galatasaray şimdi olduğundan çok daha güçlüydü. Başta Tanju Çolak olmak üzere takımda birçok yıldız oyuncu bulunuyordu. Şu an mevcut kadroya baktığımda Galatasaray'ı eleyebileceğimizi düşünüyorum. Bu güce sahibiz ve tur şansımız oldukça fazla" dedi. Galatasaray'ın Bursaspor ile oynadığı son hazırlık maçını da izlediğini belirten Lacatus, "Rakibimizde teknik direktör Skibbe ile futbolcular arasında bir iletişim kopukluğu var. Oynadıkları futbolun da korkutucu bir tarafı yok. Tur şansımız oldukça yüksek" diye konuştu.

BECALI'DEN 250 BİN EURO PRİM

Steaua Bükreş'in sahibi Gigi Becali, turu geçmeleri durumunda oyuncu başına 250 bin euro prim vereceğini açıkladı. Becali, "Bu turu kesinlikle geçmemiz gerekiyor. Biz oyuncularımız için gereken fedakarlığı yapacağız. Onlardan da saha içerisinde yürekten savaşmalarını ve en iyisini yapmalarını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

STEAUA'DAN NEFRET EDERİM

Bu sezon Bursaspor forması giyecek olan Rumen oyuncu Kirita, tur için gönlünün Galatasaray ile birlikte olduğunu belirtti. Tecrübeli oyuncu, "Ben Dinamo Bükreşli olduğum için Steaua Bükreş'ten nefret ederim. Gönlüm Galatasaray'dan yana. Fakat hazırlık maçında karşımızda mücadele eden takımı görünce Steaua Bükreş'in şansının daha fazla olacağını düşünüyorum" dedi. Öte yandan Bükreş'in en önemli oyuncularından Janos Szekely'nin sakatlandığı ve Çarşamba günü oynayamayacağı belirtildi.
Haberin fotoğrafları